RESULTATS CAP DE SETMANA

FRICAFOR FS VILAFANT 1 FS PORQUERES 2
Decepció a Vilafant al veure que al darrer minut i després d’un bon partit s’escapen els tres punts , el partit va ser molt igualat i la falta de definició del Fricafor que mostra en els darrers partits ha sigut clau per arribar als minuts finals amb un empat a un , la primera part ha sigut molt igualada i s’ha arribat al descans amb empat a cero, la segona a continuat igual fins al minut 11 en que els visitants d’un bon xut creuat feien el 0-1 , un minut mes tard Pedro de falta empatava el partit , faltant 2 minuts i després d’una claríssima ocasió del Vilafant al segon pal , Pau Molina en bona jugada feia el definitiu 1-2 , la part positiva per els locals es que les importants baixes de Leo, Ayman i Ivan han sigut molt ben cobertes per els juvenils Sergi a la porteria i Dani i Guillem donant valor al treball de base que fa el club.
Alineació del FRICAFOR FS VILAFANT , Sergi , Eric Rincón, David, Pedro 1, Dani, Marcos, Guillem , Eric, Aleix , Jordi.


PREBENJAMI 5 LLORET ESPORTIU 8
Partit contra un bon Lloret que aviat s’ha avançat al marcador amb un 0-4 al descans 1-5 , a la segona els locals han millorat molt en el joc i han arribat a posar-se 5-6 , al final no ha pogut ser i amb dos gols mes el Lloret s’ha emportat el partit per el 5-8 final. Aquest partit ha servit per retrobar-nos amb en Jordi Merideño , molts anys amb nosaltres i peça important en el nostre creixement , ara amb el Lloret Esportiu et desitgem el millor Jordi.
Gols del FS Vilafant , Marti 1, Sergi 1, Aitor 1 Guiu 2.


BENJAMI 2 EFS GIRONA 6

Partit molt igualat contra un bon Girona que nomes s’ha decidit al final del partit amb quatre gols visitants.
Gols del FS Vilafant , Airam i Victor.

Deja una respuesta