RESULTATS CAP DE SETMANA

INFANTIL B 4 FUTSAL TORDERA 4
Partit dominat per el Vilafant que no ha pogut definir totes les ocasions de gol que ha creat.
Gols del FS VILAFANT , Josep , Miguel , Lucas 2.


PREBENJAMI 5 TORDERA 11
Gols , Didac 3 , Guiu 1 i Nil 1.


BENJAMI 2 MALGRAT A 7
Gols , Ian o Airam.


TORDERA 9 ALEVI 2
Gols , Alex i Carles


INFANTIL A 1 LLORET 2
Gol , Adri


BLANESPORT A 4 JUVENIL 1
Gol , Max

SENIOR
FRICAFOR FS VILAFANT 6 EFS PALAFOLLS 5
Partit molt emocionant el vist avui a Vilafant amb tot tipus d’alternatives al joc i al marcador , ha començat amb respecta per tots dos i una mica mes de domini local , al min.5 mans dins l’àrea visitant i el penal el transforma David aprofitant el rebuig del porter que havia aturat en primera instancia , a partit d’aquí els visitants han apujat la pressió i han començat a jugar amb porter jugador , això ha exigit molts esforços defensius al Vilafant que avui si ha sabut defensar ben posicionats i robant moltes pilotes , al min 15 després d’un passe de Leo ,Pedro se’n va per banda i dona a Guillem que amb sang freda retalla i marca el 2-0 , un minut mes tard gran xut de David a l’escaire fent el 3-0 , el Palafolls per la seva banda no es rendeix i continua creant perill i finalment abans del descans fa el 3-1 , abans una pilota al pal per cada equip. La segona part continua igual i jugant de cinc els visitants empaten el partit en cinc minuts , en un anar i venir constant Pedro torna a assistir al juvenil Guillem que fa el seu segon gol 4-3 min 31 , el Palafolls empata ràpidament i al min 36 es posa per davant per primer cop 4-5, els locals fan l’últim esforç i en uns bons minuts Aleix d’una gran jugada individual fa l’empat a cinc i David transformant un clar penal fa el 6-5 faltant un minut , darrer minut amb un Palafolls bolcat i un Vilafant defensant al límit , Leo tancant un gran partit a aturat un darrer i perillosíssim un contra un al darrer segon . Al final aplaudiment del públic als dos equips per el bon espectacle sobre la pista. Alineacio del FRICAFOR FS VILAFANT , Leo, Sergi , Eric, David 3, Dani , Guillem 2 , Aleix 1, Pedro , Marcos.

Deja una respuesta