RESULTATS CAP DE SETMANA

FONTCOBERTA CFS 3 FRICAFOR FS VILAFANT 4
Partit que ja sabíem que seria complicat, ja que el de la 1a volta ho va ser.
El partit arranca be, 2 jugades entrenades surten, la 1a per poc no deixa David sol, a la 2a Aleix remata sol 2o pal i fa 1er gol.
Tenim domini del partit, i portem el pes i les ocasions, ells amb un clar 3-1 amb pivot, feien jugades esporàdiques, però en una d’elles i amb molta sort ens fan el 1-1,
Des de llavors i encara que nos portem domini, pugem massa la defensa i sense punxar fort pilota fa que ells arribin pilotes a pivot i ens fan el 2o.
Així anem al descans.
2a part, continuem igual amb domini, molt xuts i jugades que a vegades sort i moltes vegades mala decisió en últim moment fa que no marquem i ells, amb perill esporàdic, ens fan 3er i tenen alguna jugada mes.
Faltant 10m aconseguim frenar ritme de partit, tenir mes pilota i fa que el domini sigui molt clar, els 1 contra 1 a banda els hi feia molt de mal, Moha, Diego, Aleix,Eric…eren continus i fa que remuntem partit, al final un doble penal d`Eric ens dona els 3 punts suats però que fa que ens col·loquem 2ons en solitaris. Molt bones sensacions en el debut de Diego i en l’aportació dels juvenils Dani i Guillem

Alineacio i gols, Leandro, Aleix 2, Pedro 1, Dani , David, Diego, Guillem , Eric 1 i Marcos.

JUVENIL 5 VALL-LLOBREGA 1
Gols, Guillem 4 , Isma 1

BLANES C 2 FS VILAFANT 12
Gols , Adam 1, Diego 5,Eloy 3, Pau 1, Izan 2.

PALAMOS 5 INFANTIL A 3
Gols , Hugo 3.

GIRONA 7 INFANTIL B 1
Gol , Nil Mach.

ALEVI 3 GIRONA 7
Gols, Max , Carles, Haytam

LLORET 7 BENJAMI 4
Gols , Victor 3 , Simo1.

PORQUERES 2 PREBENJAMI 3
Gols, Guiu , Aitor i Didac.

Deja una respuesta