RESULTATS CAP DE SETMANA

ALEVI 2 – EFS SANT JULIA DE RAMIS A 7
Alineacio i gols, Raul, Alex 2 , Marc, Max , Hugo , Iago, Biel , Haytam.

JUVENIL 8 – FS SANT JOAN DE MOLLET 3
Alineacio i gols , Eric Rincon, Sergi , David 1, Gerard 1,Eric Martinez , Guillem 3 , Ismael , Dani , Max 3.

EFS SANT JULIA 9 – BENJAMI 5
Alineacio i gols, Aleix, Ismael, Bruno , Airam , Ian 3 , Simo 2 , Marcos.

BLANESPORT B 1 – CADET 2
Alineacio i gols , Marc , Eloy 1, Isma , Pau , Izan , Adam , Iker 1, Moha.

ATH VIDRERES 7 – INFANTIL A 6
Alineacio i gols , Joan , Sergi 1, Erik, Adrian 1 , Ferran , Roger 2 , Hugo 2

EFS SANT JULIA 1 – PREBENJAMI 12
Alineacio i gols , Aitor, Pedro , Eloi 4 , Didac 2 , Nil 4, Marti , Oriol, Sergi , Guiu 2

INFANTIL B , jornada de descans

PRIMERA DIVISIO CATALANA FUTBOL SALA gr4

BLANESPORT FS 2 FRICAFOR FS VILAFANT 3

El Vilafant a tornat amb els tres punts de Blanes tot i la dificultat , pista molt complicada i equip molt físic, tot i això el Fricafor ha entrat be al partit dominant tot i la pressió alta que feia el Blanesport i jugant un clar 3-1 amb pivot a començat a tenir ocasions , així al min 6 Eric marcava el 0-1 , amb aquest gol els locals encara pugen mes la intensitat i el partit es descontrola , els locals empaten amb un rebot abans del descans , la segona part continua molt semblant ,el Vilafant portant el domini però sense control i amb molt treball físic ,joc una mica dispers que no interessa als visitants i mes anant justos d’efectius , els visitants es serenen i comencen a sortir millor de la pressió , així arribaria el 1-2 de Pedro al min 31 , faltant uns 6 min els locals comencen a jugar amb porter jugador , el Vilafant ben col·locat defensa be , faltant 30 segons i després d’una falta claríssima no xiulada del porter local a Pedro el Blanes empata a dos , tot i la desesperació per el gol injustament rebut l’equip continua creient i faltant dos segons Eric finalitzant una banda treballada fa el definitiu 2-3 que dona tres punts molt importants amb un gran treball de tots.
Alineació : Leandro , Luis Felipe, Pedro 1, David , Eric 2, Aleix , Jaouad i Jordi.

 

Deja una respuesta