RESULTATS CAP DE SETMANA

FS VILAFANT PREBENJAMI 19 – QUART CFS 1
Alineacio i gols , Aitor , Marti 1, Sergi 3,Guiu 6,Nil 3,Eloi 4, Didac 2.

GIRONA EFS 10 – FS VILAFANT ALEVI 1
Alineacio i gols, Haytam, Iago, Biel, Carles , Hugo, Alex 1,Marc , Max , Raul.


RIUDELLOTS 11 – FS VILAFANT INFANTIL B 1
Alineacio i gols, Adria, Alvaro, lucas 1, Miguel Angel , Nil, Juanfran , Josep.


FS VILAFANT INFANTIL A 7 SANT JULIA DE RAMIS B 2

Alineacio i gols, Joan , Sergi , Erik, Adrian 1, Hugo 4,Ferran 1, Edu 1, Lucas.


FS VILAFANT CADET 7 – BLANESPORT C 0
Alineacio i gols, Marc, Iker , Moha, Isma 1, Izan 2 , Eloy 3,Pau, Roger 1.


VALL-LLOBREGA CFS 4 – FS VILAFANT JUVENIL 10
Alineacio i gols, Eric Rincon, David, Gerard 2, Eric Martinez 1, Ismael 1, Dani 1, Guillem 4,Max 1.


FRICAFOR FS VILAFANT SENIOR 4 – FONTCOBERTA CFS 3
Primer partit oficial a Vilafant i els tres primers punts que suma el Fricafor en un partit molt entretingut on els locals sempre han portat el pes del joc i el domini però el Fontcoberta defensant amb ordre i sortint molt ràpid a la contra sempre ha estat en el partit amb opcions, el començament ha sigut espectaculars , al min 1 , i dos gols , primer gran gol del Fontcoberta i tot seguit empat de Eric finalitzant una jugada al segon pal , el joc va continuar amb intensitat bones jugades locals però sense efectivitat , els visitants també creaven algun perill a la contra o de xuts exteriors, al min 18 , Pedro feia el 2-1 després d’una bona jugada local, amb 2-1 i dos clares ocasions del Vilafant es va arribar al descans. La segona va continuar amb la mateixa dinàmica possessió del Fricafor però sense materialitzar les arribades , així en una contra i de xut creuat el Fontcoberta va empatar al min 7, al min 8 Eric treu un corner centrat que rebota en un defensor i puja el 3-2 al marcador, el Fontcoberta no afluixa i també de corner empata a tres al min 16 , faltant tres minuts David Garcia amb una gran jugada individual acabant amb xut a l’escaira posava el 4-3 que seria definitiu , els darrers minuts els visitants han atacat amb porter jugador sense crear massa perill.
Alineació i gols, Leandro , David 1, Eric 1 , Aleix, Felipe, Ayman i Pedro 1.

 

Deja una respuesta