RESULTATS CAP DE SETMANA

SENIOR
FRICAFOR FS VILAFANT 7 LLORET COSTA BRAVA B 2
Tot i les baixes importants que tenia Roberto per aquest partit ,l’equip a respòs perfectament i sense problemes ha guanyat els tres punts que el col·locant líder de la categoria amb 4 de 4 victòries , des de el principi el domini va ser local amb possessions llargues , el Lloret feia una defensa pressionant i aviat el Vilafant va saber guanyar l’esquena i crear perill així varen arribar els tres primers gols ,Aleix Ivan i Pedro , el domini era clar però en un minut de desconcert el s visitants aprofiten dos jugades confuses per posar el 3-2 al marcador que tornava l’emoció al partit , un gol de Pedro al darrer minut va tornar a reflexa el domini local al marcador , la segona part va començar igual , al min 24 un autogol d’un defensor visitant posava el 5-2 que donava encara mes tranquil·litat al Fricafor i deixava el partit pràcticament decidit , el control local del joc i la pressió visitant cada cop amb menys confiança va ser la tònica dels últims minuts amb dos gols d’Eric finalitzant dos bones jugades deixaven el definitiu 7-2 al marcador , cal destacar la bona actuació dels juvenils Guillem i Dani que han tingut bons minuts.
Alineació i gols . Leandro, Dani, Aleix 1, Pedro 2, Aymane, Ivan 1, Guillem, Jordi i Eric 2.
CADET
FS VILAFANT 4 SANT JULIA DE RAMIS B 1
Molta superioritat local als 10 primers minuts ( 3-0 ) amb gols de Iker , Eloi i Isma, després l’equip ha baixat el ritme però tenia el partit controlat , a la segona part el Vilafant ha sortit malament i el Sant julià ha pressionat ha fet recular i ha dominat el joc creant ocasions fins fer el 3-1 que canviava la dinàmica del partit , després d’uns minuts igualats amb ocasions a les dos porteries ,un autogol visitant posava el 4-1 al marcador que ja seria definitiu. Amb aquests tres punts el cadet continua al capdavant de la classificació.
Alineació i gols.
Marc , Adam, Iker 1, Moma , Diego, Eloy 1, Isma 1, Pau i Izan.
INFANTIL A
FS VILAFANT 1 PALAFOLLS A 4
Partit igualat en el joc però on els visitants han posat mes intensitat per guanyar el partit , els locals han començat be avançant-se al marcador però en una segona part molt apàtica s’han vist superats.
Alineació i gol, Joan, Sergi , Ferran, Erik 1 , David Sajs, Adrian , Roger I Hugo.
JUVENIL
BLANESPORT B 4 FS VILAFANT 1
El juvenil ha sortit a Blanes desconnectat i els locals ho han aprofitat , a partir del 3-1 l’equip ha començat a funcionar però ja era massa tard.
Alineació i gols . Sergi , Eric Rincón , David, Ismael 1 , Eric Martínez, Dani , Gerard , Guillem , Max, Eloi, Izan.
INFANTIL B
BLANESPORT B 1 INFANTIL B 9
Partit on l’infantil B a guanyat el seu primer partit siguent molt superiors i començant a aprendre moviments tant ofensius com defensius. Molt bon partit del nostres.
Alineació i gols , Adrià, Nil 6, Álvaro , Lucas,Juan Fran 2 , Miguel Angel 1 ,Josep.
ALEVI
QUART CFS 8 ALEVI 3
El Vilafant ha disputat el partit fins la mitja part on perdia per 4-3 , a la segona s’ha vist superat per un equip local que hi ha posat mes intensitat i ganes de guanyar
Alineació i gols. Raul , Alex 2, Marc , Max 1, Hugo, Iago, Biel, Haytam , Carles.
BENJAMI
FS VILAFANT 14 EFS GIRONA B 3
Partit on el Vilafant ha sigut molt superior amb un bon joc en equip i bones jugades individuals.
Alineació i gols, Aleix, Ismael 2 ,Bruno, Airam , Marcos 3, Ian, Hector 3 , Victor 4.
PREBENJAMI
FS VILAFANT 20 EFS GIRONA B 3
El Vilafant a superat fàcilment al Girona B en un bon partit on s’ha pogut veure la progressió dels petits del club .
Alineació i gols. Aitor, Eloi 2, Oriol 4,Guiu 2, Nil 1, Marti 5, Dídac 3 i Sergi 3.

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta