RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMOCIO BENJAMI

FS VILAFANT 4 – SANT JULIA DE RAMIS EFS A 4

Primera part on el Vilafant ha portat el domini amb possessió i bones combinacions i amb tres gols Victor , Alex i Carles , a la segona el joc s’ha igualat i el Sant Julia ha sabut aprofitar els errors defensius dels locals , el Vilafant no ha tingut la precisió de la primera part i tot i que Carles a marcat el 4-1 finalment els visitants han marcat tres gols aconseguint l’empat al darrer minut en un bon partit de tots dos equips .

Alineació del FS Vilafant: Genis , Victor 1 , Raul , Haytam , Alex 1 , Biel , Ian , Carles 2 , Marcos

LLIGA SEGONA DIVISIO ALEVI

QUART CFS 4 – FS VILAFANT 8

Partit que es plantejava mes complicat que els anteriors i on l’excés de confiança podia passar factura , El Vilafant s’ha avançat al min.4 amb gol de Nil Mach però els locals en dos contres , la seva millor virtut marcaven el 2-1 als min 7 i 8. El Vilafant no abaixaria els braços i amb bones combinacions Mach marcava el 2-2 i el 2-3 , Josep de xut exterior feia el 2-4 i Miguel el 2-5 després d’un bon moviment ala-pivot a passada de Josep ,abans del descans bona pressió de Josep i gol de Nil Fernàndez després de un rebuig del porter. A la segona part el Vilafant s’ha relaxat i en dos contraatacs el Quart ha marcat dos gols seguits , amb el 4-6 Josep feia un altre gol de xut exterior i Mach el definitiu 4-8 . Rubèn esta content de l’actitud de l’equip reaccionant be als gols rapits dels locals i en general del treball de l’equip .

Alineació del FS Vilafant : Adrià , Pere , Nil Mach 4 , Josep 2 , Hugo , Nil Fernàndez 1, Juanfran i Miguel Angel 1.

PRIMERA DIVISIO JUVENIL

LLORET ESPORTIU CFS 1 – FS VILAFANT 4

La primera part va començar amb possessió del Vilafant amb circulacions molt llargues però sense massa sensació de perill a la porteria local , el Lloret esperava a mitja pista però tampoc sortia al contraatac , així d’un xut exterior al minut 6 els locals marcaven el primer gol i amb la mateixa dinàmica es va arribar al descans amb 1-0 , a la segona el Vilafant va sortir amb molta mes intensitat i el domini aviat es va transformar amb ocasions , la pressió total no deixava jugar al Lloret i ja al segon minut Ayoub empatava finalitzant una combinació dintre l’àrea , el domini visitant era clar i va ser Dani al min 38 qui feia el 1-2 amb un xut creuat finalitzant una contra , a partir d’aquí el Lloret va jugar amb porter jugador i va crear problemes sense acabar de finalitzar , per contra en dos talls defensius el Vilafant va sentenciar amb gols de Guillem i Ayoub tancant així un bon partit .

Alineació del FS Vilafant : Sergi , Dani 1, Zou , Max, Moha , Guillem 1 , Ayoub 2 Gerard.

PRIMERA DIVISIO CATALANA SENIOR

FRICAFOR FS VILAFANT 6 – FS CALDES DE MALAVELLA 3

Partit difícil d’inici ja que la tensió de tota la temporada ha deixat pas a uns partits sense gaire coses importants ,això s’ha notat als primers minuts on el Caldes s’ha imposat en intensitat i ritme per avançar-se en el marcador amb un 0-2 al minut 12, el Vilafant ha despertat i ha pujat dos marxes mes passant a portar el pes del joc i capgirant el marcador amb tres gols , min 17 Eric , min 18 Aleix i min 19 Moha arribant així al descans. Amb el 3-2 inicia la segona part amb la mateixa inèrcia ,domini total del Vilafant creant ocasions i gols , Aleix i Moha posant el 5-2 i després del 5-3 del Caldes , David tancava el marcador amb el 6-3 definitiu en un bon partit i sumant tres punts mes per lluitar per el tercer lloc a la classificació

Alineació del FS Vilafant : Sergi , Leandro , Aleix 2 , Rubèn , Jaouad , David 1 ,Aitor , Carles , Eric 1 , Moha 2.

Deja una respuesta