RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMOCIO BENJAMI

FS VILAFANT 3 – EFS PALAFOLLS B 3

Molt bon partit dels mes petits contra un dels capdavanters de la classificació, a la primera part el Vilafant a dominat el joc i ha tingut la possessió amb bones combinacions , així ha vingut el primer gol d’Alex i després en corner favorable al Palafolls ben defensat i sortida a la contra amb gol de Victor, amb 2-0 s’ha arribat al descans , La segona part ha sigut igualada i en un error defensiu el Palafolls ha fet el 2-1 i mes tard l’empat a dos , els locals han reaccionat i han fet el 3-2 seguit de bones ocasions per sentenciar però ha sigut l’equip visitant qui ha fet el 3-3 definitiu , al fina del partit Agus estava molt content amb el treball de l’equip que segueix creixent dia a dia.

Alineació del FS Vilafant : Genis , Victor 1, Bruno , Haytan, Alex 1, Ian 1, Carles i Marcos.

LLIGA PRIMERA DIVISIO JUVENIL

FS VILAFANT 11 – SANT JOAN DE MOLLET CFS 2

El Vilafant ha sortit sense ritme a la pista i els primers minuts han sigut igualats , els visitants aprofitant un pèrdua local en atac s’han avançat al min 5, en un minut el Vilafant a capgirat amb gols de Max i Moha 2-1 min 7 però en un altra contra i de rebot tornava l’empat al marcador , min 12 ,2-2 , a partir d’aquí els locals han començat a centrar-se i ha dominar clarament amb moltes arribades i remats a porteria , abans del descans Ayoub i Guillem han deixat un 4-2 per els locals, a la segona el Vilafant ha sortit mes endollat i després de dos gols de Guillem el Sant Joan ha baixat els braços i els gols han anat caiguen amb facilitat , de no ser per les aturades del porter visitant el resultat podia ser encara mes gran. Guillem amb un pòquer de gols , Max amb un hak trik i Moha amb un gol i cinc assistències han destacat avui en un partit sense massa historia.

Alineació del FS Vilafant : Moha P , Sergi , Dani 1, Ayoub 2 , Guillem 4 , Zou , Moha j 1, Max 3.

2ª DIVISIO ALEVI FS VILAFANT 10 – FUTSAL TORDERA A 1 Partit plàcid on el domini ha sigut del Vilafant , els visitants han aguantat fins el minut 8 on Nil Mach a fet el 1-0 , a partir d’aquí ha vingut la resta de gols , 2-0 Juanfran jugada personal, 3-0 Josep en una bona combinació ,4-0 Juanfran a la contra,5-0 Josep i 6-0 Juanfran finalitzant una bona contra de Mach . A la segona part Ruben intenta canviar la mentalitat i els objectius son uns altres , buscar combinacions i donar protagonisme a tots els companys, tot i això encara 4 gols mes Juanfran , Hugo, Miguel i Nil Mach , el Tordera ha fet el gol de l’honor en una contra en que ha agafat tot el Vilafant a l’atac , el resultat final de 10-1 dona tres punts mes i ara toca seguir treballar per acabar lo millor possible. Alineació del FS Vilafant : Père, Iago, Adrià , Nil Mach 2, Juanfran 4, Josep 2, Hugo 1, Nil Fernàndez , Miguel Angel 1.

2ª DIVISIO INFANTIL FS VILAFANT 1 GIRONA EFS A 6

Primera part molt igualada on el Girona jugava amb el canvi ala /pivot però que el Vilafant resolia be amb canvis defensius, els visitants s’han avançat amb un xut exterior 0-1 min 6 , Roger a fet el 1-1 al min 27 després d’una passada llarga de Joan , la segona part ha començat igual però en una mala defensa de banda el Girona ha fet el 1-2 i en pocs minuts dos gols seguits han fet baixar els ànims als locals , llavors el Vilafant ha canviat a defensar a mitja pista, llavors el Vilafant a tornat a tenir superioritats i arribades però el Girona a sentenciat a la contra amb dos gols mes deixant un 1-6 que no reflexa el vist a la pista , els locals es mereixien algun gol mes en un molt bon partit de tots dos equips. Alineació FS Vilafant : Joan , Hugo , David Sajs, Moha, Adrián, Ferran , Edu , Roger 1.

1ª DIVISIO CADET FUTSAL TORDERA A 2 – FS VILAFANT 1

Com amb joc de pilota, nomes ha faltat un pel d’intensitat per tal de finalitzar les nombroses ocasions de gol generades en tot el partit. Per contra el Tordera ha pogut aprofitar les pèrdues de pilota en zona de creació del Vilafant per marcar dos gols a la contra , els visitants han seguit amb la mateixa dinàmica creant ocasions de gol tant amb joc directa amb pivot com amb dualitats per banda , Iker ha marcat el 2-1 faltant dos minuts però ja no hi ha hagut temps per mes. Partit molt complet del Vilafant tant a nivell defensiu Alineació del FS Vilafant : Eric , Guillem , Gerard, Pau ,Eloy , Iker 1 , Boris.

Deja una respuesta