RESULTATS CAP DE SETMANA

RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMOCIO BENJAMI

QUART CFS 0 FS VILAFANT 6

Partit on el Vilafant ha sigut molt superior amb bones combinacions , amb possessions llargues i defensant molt juntets ,els gols venen de bones jugades amb finalitzacions al segon pal , tot i els sis gols encara podia haver sigut mes gran la diferencia de gols dons diverses ocasions han acabat al pal o fregant –lo , Agus al final del partit estava molt content amb el rendiment de l’equip i la progressió que es veu dia a dia.

Alineació del FS Vilafant : Genis , Victor 1, Bruno 1, Alex, Ian , Haytam 2, Biel 1, Carles 1 , Marcos.

SEGONA DIVISIO ALEVI

GIRONA EFS B 4 FS VILAFANT 6

Partit a prior difícil per el Vilafant ates que visitava la pista del sempre complicat Girona EFS i a mes amb igualtat a la part alta de la classificació , al min. 2, després d’una bona pressió de Mach ,feia una passada a Juanfran que marcava el 0-1 , el Girona amb dos contraatacs amb superioritat capgirava el marcador posant el 2-1 ,Iago feia l’empat després d’una bona combinació , Mach feia el 2-3 i Hugo el 2-4 amb xut exterior desviat per la defensa local , fruit d’una bona pressió i xut exterior Josep marcava el 2-5,abans del descans el Girona fa el 3-5 de falta al la frontal de l’àrea , al començar la segona Mach després de acabar una contra feia el 3-6 , el Girona un altre cop de falta feia el 4-6 , el resultat ja no es mouria tot i les ocasions a les dos porteries , al final el Vilafant amb nomes un canvi a acabat fos i ha demostrat ser un gran equip amb una molt bona actitud , treball immens de tots i destacar Pere a la porteria que ha tingut molta feina ben resolta.

Alineació del FS Vilafant: Pere , Iago , Nil Mach 2, Josep 1, Hugo , Juanfran 1,

SEGONA DIVISIO INFANTIL

EFS PALAFOLLS 6 FS VILAFANT 1

Partit n el Vilafant s’enfrontava a un dels millors equips de la categoria i ha començat ben tancat i creant bones contres però aviat ha arribat el primer gol local en jugada per banda , el Vilafant ha volgut marcar rapit i ha deixat el darrera descobert per permetre dos gols fàcils dels locals aprofitant el desordre , amb el 3-0 el Vilafant ha continuat igual amb alguna contra clara però sense acabar de finalitzar per poder entrar en el partit , a la segona part nomes començar i després d’una pèrdua a la zona de creació el Palafolls feia el 4-0 ,tot i el gol el Vilafant ha canviat el ritme i ha començat a dominar ,sense problemes en defensa i elaborant be en atac , així ha arribat el gol de Moha en una gran jugada individual , en aquesta fase diverses ocasions de 1×1 i 1×2 dels visitants no han acabat en gol i per contra els locals han aprofita que el Vilafant estava bolcat en atac per fer dos gols mes per acabar en un 6-1 , tot i la superioritat del Palafolls ,massa diferencia de gols per el que s’ha vist sobre la pista

PRIMERA DIVISIO CADET

VIDRERES AT FS 4 FS VILAFANT 3

El Vilafant ha pagat car el primers deu minuts en que ha sortit a la pista sense la concentració necessària , el locals s’han avançat amb un 2-0 , tot i la reacció i la millora del joc dels visitant no ha sigut suficient .

Alineació del FS Vilafant : Eric Rincon , Gerard 2 , Eric Martinez , Pau , Guillem , Iker 1 , Eloy.

Deja una respuesta