Senior B 10 – 2 Blanesport

Senior A 6 – 5 St Julià

Victòria a casa davant un ex divisió d’honor.
Partit , intens, dur i amb moltes alternatives.
Inici de partit complicat , on va rebre un altre gol a pilota parada i ens vàrem carregar molt de faltes amb molt pocs minuts.
El gol ens va donar vida i varen arribar els millors minuts nostres o sortíem de la pressió i vàrem crear vàries ocasions clares fins que vàrem capgirar el marcador amb gols de Dani i Pina.
Justa abans de descans vam rebre l’empat amb un altre gol en contra a pilota parada.
Segona part on vàrem sortir bé, però una altra vegade a pilota parada encaixem un gol.
Després el partit es va tornar una mica boig amb contres pels dos equips on nosaltres vàrem estar més encertats i ens vàrem posar 5 a 3.
Els últims minuts amb l’expulsió d’Eric jugant amb un de menys vàrem rebre el 5 a 4 i de doble penal 5 a 5. L’ últim minut un gol d’isma ens va donar la victòria en un partit molt treballat i on els dos equips u vàrem donar tot. Les faltes i els gols encaixats a pilota parada una cosa a millorar ràpidament.
Creixem i continuem treballant. 123 Vilafant

Parets 3 – 0 Senior Femenì

Les noies de femení encaraven un dels desplaçaments, a priori, més complicats de la temporada. Després de la derrota contra Girona, van entrenar de valent per no cometre els mateixos errors i optar per competir els punts.
El partit va ser força igualat, tot i el seu gol molt aviat al minut 5, l’equip no va baixar els braços i va competir de valent durant tots els minuts de joc.
A diferència del altres enfrontaments, no varen disposar de gaires opcions de gol, ja que el Parets dominava la pilota i era qui tenia les ocasions.
Van ser superiors en termes futbolístics i físics, amb una intensitat elevada a la pressió i amb moviments molt treballats en el joc de 4.
Les nostres jugadores ho van intentar i ho van deixar tot a la pista, tot i no tenir recompensa, es un partit per estar orgulloses de les nostres.
Seguirem treballant i entrenant de valent, per seguir millorant i poder seguir competint contra totes les rivals.