Resultats cap de setmana

-Benjami B 0 – 17 palafolls

-Inter esportiu Malgrat 0 – 23 Alevi

-Tordera 0 – 11 Infantil

-Juvenil 1 – 3 Girona A

-Begur 2 – 8 Senior masculi B

-Senior Femeni 0 – 2 Girona

Partit molt igualat, dos equips amb un nivell molt semblant i jugadores de bon nivell.
El partit començà molt disputat, amb una lluita per a tenir la Possessió de la pilota i tenir les primeres ocasions. Les nostres noies van començar molt entonades i varen disposar de les primeres ocasions del partit, llàstima que no van acabar en gol i el 0-0 va seguir durant bastants minuts al marcador.
Van començar les rotacions d’ambdós equips i el partit continuava igualat, tot i que una mica més obert. Els minuts anaven passant i el marcador continuava com al principi, cap dels dos equips aconseguia finalitzar les seves aproximacions.
Al minut 9, en una jugada de córner ben executada per l’equip visitant, aconsegueixen finalitzar des de 10 metres i marcar el primer gol del partit. Aquest gol no va desanimar l’equip local que seguí intentant arribar a camp contrari per poder tenir ocasions de gol.
Quan els dos equips ja veien el descans a l’horitzó, necessari per agafar aire i buscar solucions de cara a la segona part, en un altre jugada d’estratègia de corner, després d’una finalització des de l’exterior, troben a una jugadora sola al segon pal que només ha de ficar el peu i ficar el 0-2 al lluminós.
Amb el 0-2 s’arriba al descans.
A la segona part, el partit va ser igual de disputat que a la primera part. Les noies del Vilafant van intentar reduir distancies, però sense èxit. Tot i disposar de varies ocasions de gol, no va ser possible i el 0-2 del descans, va ser el resultat definitiu.
L’equip ja pensa en el pròxim partit i treballarà al 200% per poder competir i endur-se els tres punts en un desplaçament complicat, al camp del Parets.
Seguim fortes i il·lusionades, un petit entrebanc enmig de tots els èxits que anem assolint.
1, 2, 3, VILAFANT!

Mireia B. i Leandro M.

 

-Senior masculi 2 – 2 Porqueres ( partit Dimecres)

-Vall-llobrega 5 – 8 Senior Masculí

Partit en pista complicada. Un inici inspirador on es posem 0 a 3 en 3min.
Ells marquen en un error greu nostra en sortida de pilota i ens fan el 1 a 3 , pero un minut despres fem el 4. Fan el segon i de seguida tornem a marcar. 2 a 5 al descans pero mica en mica anem perden el pes del partit. Tot i marcar sempre despres de un gol seu.
La segona part va ser caotica on mai varem saber jugar amb la seva pressio. Tot i aixi fem un gol de una falta aillada.
2 a 6. A partir d’aqui un caos. On ells arriben a posar-se 5 a 6 amb 3 gols a propia nostres i on no jugavem a res.
Pero la personalitat i la calidad dels nostres jugadors va sortir al final del partit. Amb un pressio alta molt bona i definint totes les ocasions que varem crear amb recuperacions.
Victoria molt important a casa un dels favorits de la categoria , aixo ens a de ajudar a creixer. Seguim endavant!!! 123 VILAFANT

Toni P.

 

 

 

Deja una respuesta