Malgrat 0 – 7 Cadet

Malgrat 6 – 1 Juvenil

Vall Llobrega 7 – 5 Senior B

Manlleu 6 – 5 Senior A

Partit molt disputat que es va decidir als últims minuts. Vam entrar molt bé al partit avançan-nos 0-2, defensant a mitja pista alternant smb defensa a 15 metres. El Manlleu va marcar el 1-2 i a la següent jugada atacant de 5 vam fer 1-3. Ells també ens van atacar de 5 i es van posar 2-3. Fins al final de la primera part van haver ocasions pels dos equips.
La segona part va ser com la primera, molt de ritme per part dels dos equips i ocasions.
3-3/4-3/4-4/5-4/5-5/6-5, un partit amb moltes variants tàctiques per part dels dos equips que s’escapa a falta de 2 minuts.