Resultats cap de setmana

Alevín 6 – 3 Girona

Infantil 2 – 1 Girona

Cadet 10 – 2 Riudellots

Juvenil 4 – 3 Quart

Senior B 3 – 7 Quart

Lloret 4 – Senior A 2

Mal inici de partit on comencem encaixant 1-0, amb l’entrada a pista de Isma i Arnau l’equip va guanyar amb intensitst i començar a atacar millor, vam disposar de varies ocasions clares però la falta d’encert de cara a porta ens continua acompanyant. Al final de la primera part vam alguns atacs de 5 per canviar el guió del partit.
A la segona part vam alternar el joc de 5 amb l’atac tres amb pívot. En 2 minuts vam encaixar 2 gols, amb el 3-0 vam continuar atacant de 5 fins posar-nos 3-2.
En una jugada polémica expulsan a l’Èric a falta de poc més de 3 minuts amb inferioritat ens ataquen de 5, defensem bé però acabem encaixant el 4-2. A falta de 2 dos minuts ho hem intentar però no ha sigut possible.
Seguim 💪🧡🤍

Deja una respuesta