RESULTATS CAP DE SETMANA

 

Jornada negre per tots els equips base del FS Vilafant on nomes el Prebenjami ha pogut treure un empat , la resta tot i competir en tots els partits s’han vist superats per equips amb molts mes anys de pista , tot i aixo els nois competeixen sempre i intenten jugar un bon futbol sala demostrant el treball setmanal i millorant partit a partit.
PREBENJAMI 7 INTERESPORTIU MALGRAT 7
Gols , 3 Nil, 2 Guiu, 1 Oriol 1 Aitor.


PALAFOLLS B 6 BENJAMI 0


ALEVI 2 PALAFOLLS 6

Gols , 2 Alex Ceballos


SANT JULIA 7 INFANTIL B 1
Gols , Nil Mach


PALAFOLLS 7 INFANTIL A 1
Gol , Eric


VIDRERES 3 CADET 2
Gols , Diego , Iker.


LLORET ESPORTIU CFS 2 FRICAFOR FS VILAFANT 2
Partit molt fluixet del Fricafor que encara arrossega moltes baixes importants a la pista del Lloret Esportiu , el Vilafant va sortir molt relaxat a la pista sense actitud per dominar , tot i això es va avançar amb gol de Pedro , però els locals varen empatar transformant una falta innecessària , a la segona part Roberto va intentar corregir els errors i l’equip va sortir mes endollat dominant el joc amb moltes ocasions , Pedro va fer el 1-2 , amb les aturades del porter local i la falta de encert visitant es va arribar als darrers minuts en que el Lloret va jugar de cinc i faltant tres segons va empatar el partit que deixa un mal regust al Vilafant per el mal partit fet.
Alineació del FRICAFOR FS VILAFANT : Leo , Aleix, Pedro 2 , Dani , Jordi, David, Marcos.

 

 

 

 

Deja una respuesta