Resultats cap de setmana

Bons resultats de la base abans de la presentació dels vuit equips federats i l’escola de futsal , el Fricafor FS Vilafant sènior no tenia partit aquesta jornada.
PREBENJAMI 2 – SANT JULIA DE RAMIS NEGRE 4
Partit intens contra un bon Sant Julia , els locals han començat molt nerviosos i els visitants han aprofitat les errades , a la segona el Vilafant ja ha jugat millor però no ha pogut remuntar el resultat.
Gols , Nil i Oriol

BENJAMI 6 – PORQUERES 4
Bon partit amb moltes anades i vingudes una mica descontrolat però que el Vilafant ha sigut millor en el tram final i ha decidit.
Gols , 2 Victor , 2 Simo , 1 Ismael i 1 Airam.

MALGRAT 3 ALEVI 1
Derrota del Vilafant que ha encaixat tres gols a la primera part amb errades individuals , la segona part ha canviat i el domini ha sigut total dels visitants, hem fet el 3-1 i portant el pes del partit amb moltes ocasions de gol , al final bon regust per el partit tot i la derrota.

INFANTIL B 4 BLANESPORT 1
Victoria merescuda després de moltes derrotes , el Vilafant ha pogut fer el seu joc i sent superior encara hagués pogut fer mes gols.
Gols , Miguel 1, Nil Mach 2 i Juanfran 1.

INFANTIL A 5 – VIDRERES 3
Partit molt intens on els locals han sigut superiors , cal treballar la concentració defensiva que es el punt feble , quan l’equip esta concentrat dona molt bones sensacions.
Gols, 2 Hugo , 2 Edu 1 Roger.

CADET 4 RIUDELLOTS 3
Partit igualat en que finalment s’ha decantat per els locals sense fer un gran partit.
Gols , Diego , Pau , Adam i Iker.

FUTSAL TORDERA B 0 JUVENIL 4
Molt bon partit del juvenil a Tordera , els nois de Leandro han sortit molt concentrats en defensa i efectius en atac i aviat han marcat tres gols que els ha permès jugar sense pressió , el porter local i els pals han evitat una golejada encara mes gran, al final un clar 0-4 .