RESULTATS CAP DE SETMANA

PREBENJAMI 13 SANT JULIA B 2
Pedro Guilherme, Marti 1, Eloi 1, Dídac, Sergi 1, Aitor 2, Oriol 3, Guiu2, Nil 3.

BENJAMI 6 SANT JULIA B 4
Aleix, Ismael 1, Bruno , Airam Ian, Hèctor, Simon , Victor 3, Marcos 1.

BLANESPORT A 12 , ALEVI 8
Biel , Alex 4, Haytam , Carles 1, Hugo 3 , Marc , Max

GIRONA A 13 INFANTIL B 0
Adrià , Nil Mach , Álvaro, Lucas , Juanfran, Miguel Angel , Nil Fernandez , Josep.

INFANTIL A 5 GIRONA B 3
Roger , Sergi , Adrian , Edu 2 , Hugo 1, David Sajs 2

CADET 3 TORDERA PARC B 1
Marc , Adam, Iker , Moha , Diego 2, Eloy, Isma 1, Pau , Roger , Sergi.

SANT JULIA A 3 JUVENIL 0
Sergi, David, Eloy, Izan , Max , Gerard, Isma , Ismael , Diego.

FRICAFOR FS VILAFANT 2 EFS GIRONA 3
Partit molt bonic el vist a Vilafant amb molta intensitat ,bon joc , ocasions de gol i grans aturades dels dos porters i on el Fricafor ha pagat car la falta de banqueta , moltes baixes i lesions al final han determinat el resultat, a la primera part el domini i el bon joc ha sigut local amb un gol de David al min 9 i diverses ocasions , la segona part a començat igual , el Girona ha empatat al minut 23 i Pedro ha tornat a avançar al Vilafant al min 27, a mesura que anaven passant els minuts i amb els locals amb poques rotacions el joc s’ha anat igualant i el Girona ha començat a crear perill amb moltes rematades que ha respòs Leo amb bones aturades però amb dos jugades confuses els visitants han capgirat el marcador amb un Vilafant pràcticament fos a la pista , tot i això els darrers segons encara una clara ocasió local que no ha pogut posar l’empat al marcador , resultat que pot ser hauria sigut mes just per l’esforç dels jugadors locals , dos d’ells han jugat lesionats
Alineació i gols. Leo , Eric, David 1, Guillem, Aleix, Pedro 1, Ayman , Dani, Jordi i Rincón.

Deja una respuesta