RESULTATS CAP DE SETMANA

QUART EFS 1 PREBENJAMI 17
Oriol, Aitor 3, Eloi 2 , Guiu 5, Nil 3, Didac 2, Sergi 2.

ALEVI 4 RIUDELLOTS ACE 6
Raul, Alex 2, Carles, Biel , Max, Marc,Hugo 1, Iago 1.

GIRONA EFS A 13 INFANTIL B 0
Adria, Nil Mach, Alvaro , Lucas , Juanfran, Miguel Angel , Nil Fernandez , Josep.

INFANTIL A 5 EFS GIRONA B 3
Roger , Sergi , Adrian, Edu 2 , Hugo 1 , David Sajs 2.

PALAFOLLS EFS A 6 CADET 0
Marc , Adam , Iker , Pau , Izan, Moha , Diego , Eloy , Isma.

TORDERA PARC FS ATH. 0 FRICAFOR FS VILAFANT 5
Partit on Roberto s’ha trobat amb nomes cinc sèniors disponibles i ha tingut de plantejar un sistema diferent des de inici defensant a mitja pista molt ben posicionats ha fet que els locals tinguessin poques ocasions de gols en canvi el Fricafor a mes del gol de Pedro ha tingut diverses ocasions que per la bona actuació del porter o per falta de efectivitat no s’han materialitzat, amb 0-1 s’ha arribat al descans i la segona part ha continuat igual , ben posicionats ,intensos en defensa feia que les contres cada cop fossin mes clares , fruit d’això Pedro ha fet tres gols i Ayman un per sentencia el partit, els darrers minuts el Tordera Parc ha jugat de cinc però tampoc ha pogut trencar l’ordenada defensa del Vilafant , al final Roberto ha felicitat per el treball a la pista de tots els jugadors inclòs la bona ajuda dels juvenils Dani i Guillem.
Alineació i gols , Leandro , Eric, David , Pedro 4 , Ayman 1 , Dani I Guillem.

Deja una respuesta