RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMOCIÓ BENJAMI

EFS Palafolls B 6 FS Vilafant 5
Bon partit del benjamí a Palafolls , al final no ha pogut emportar-se cap punt tot i la remuntada , al minut 29 els empordanesos perdien per 5-1 i al darrer minut han tingut ocasions per empatar , al final 6-5 per els locals.
Alineació del FS Vilafant: Genis , Victor 1, Bruno , Haytan, Ian 1,Biel , i Alex 3.

LLIGA SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
Futsal Tordera A 1 FS VILAFANT 9
Partit dominat des del principi per el Vilafant encara que al principi costava definir , al min 9 Nil Mach feia el 0-1 finalitzant un contraatac, al Min 13 Adrià marcava el 0-2 , en ple domini tres gols mes de Nil Mach fent el seu poder particular deixava un clar 0-5 al marcador ,abans del descans Miguel després d’una conducció i de xut creuat feia el 0-6 , a la segona el Vilafant ha seguit anul·lant al Tordera i Adrià marcava el 0-7 després d’una bona pressió, Hugo de xut exterior el 0-8 i Juanfran arrodonia el marcador amb el 0-9 , el Tordera ha marcat el gol de l’honor abans del final.
Alineació del FS Vilafant : Pere , Adrià 3 , Nil Mach 4, Iago , Nil Fernàndez , Josep , Hugo i Miguel Angel 1.

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL
EFS Palafolls A 8 – FS VILAFANT 2
Partit dominat per el Palafolls però en que el Vilafant ha tingut bons moments i per detalls de concentració no ha pogut aguantar un resultat mes igualat , a la primera ocasió Guillem Baró marcava de falta el 0-1 , la pressió local era asfixiant però el Vilafant tenia alguna sortida perillosa , els visitants també pujaven la línia de pressió i el Palafolls ho aprofita amb una diagonal llarga guanyant l’esquena i marcar el empat , defensivament el rendiment dels visitants a partir del min 10 baixa i els locals fan tres gols dos a pilota parada que deixen un 4-1 al marcador , la segona comença amb un Vilafant mes ben col·locat en defensa amb bones ajudes i sortint a la contra , al min 7 Moha defineix be a la sortia del porter local i posa un 4-2 al marcador , en els millor moments visitants un gol de gran xut exterior trenca la possible remuntada , a mes dos gols mes amb certa fortuna i relaxació visitant deixen el partit decidit , al final victòria per 8-2 per un molt bon Palafolls , per el Vilafant destacar la bona participació dels tres cadets Eric, Gerard i Espejo.
Alineació del FS VILAFANT : Moha P , Eric , Dani , Guillem Baró 1, Max , Moha J 1, Gerard , Guillem Espejo , Zou , Ayoub , Jawad .

LLIGA PRIMERA DIVISIO SENIOR
FRICAFOR FS VILAFANT 4 FS PORQUERES 3
Gran partit i molt bon ambient al pavelló de Vilafant , emoció fins el final entre dos equips que es coneixen molt be , el partit va començar amb control per part de tots dos sense gaires pèrdues de pilota i un ritme mes aviat baix , el Porqueres ha avisat amb dos xuts al pal , el Vilafant defensava a mitja pista i els visitants ho provaven amb molt xut exterior , al min 10 , Leandro treu molt be la pilota a Moha que sortint ràpid es queda 1×1 amb el defensor i ho finalitza perfectament amb xut creuat fent el 1-0 , el Vilafant amb Moha i Aleix a la pista puja el ritme i la pressió i el Porqueres ja no es troba tant còmode , així una jugada per banda de David Garcia acaba amb un gran xut fent el 2-0 al min 15 , amb aquest marcador s’arriba al descans , la segona part continua igual , mes possessió del Porqueres però sense massa perill , pràcticament tot es xut exterior ben controlat per la defensa i les aturades de Leandro , al min 29 Moha roba una bola a la pressió i amb jugada individual marca el 3-0 , dos minuts mes tard Victor de falta directa superant la tanca fa el 4-0 , amb aquest clar marcador i faltant 8 minuts el Porqueres es posa a jugar amb porter jugador i a la primera jugada provoca un penal que transforma i aviat finalitzant una bon atac de cinc fa el 4-2 que posa emoció al partit , faltant tres minuts Pau de gran xut exterior fa el 4-3 que porta a uns minuts finals molt intensos amb un Vilafant defensant i un Porqueres intentant salvar un punt , tot i la tensió final cal felicitar als dos equips per el bon partit ofert.
Alineació del FRICAFOR FS VILAFANT : Leandro , Victor 1, David 1 , Jaouad, Eric , Moha 2 , Aleix ,Carles ,Aitor i Sergi.

 

Deja una respuesta