PRESENTACIÓ TEMPORADA 18/19 FS VILAFANT

Molt bon ambient i amb les grades plenes per la presentació dels equips del FS Vilafant , a les 17,15 ha començat la desfilada dels més petits de l’escoleta de Vilafant , seguidament els de l’escola de FS de Pont de Molins que gestiona el FS Vilafant amb la col·laboració de l’AMPA Tramuntana i l’Ajuntament de Pont de Molins , després ja han saltat a la pista els equips federats , el Benjamí , l’aleví , l’Infantil el Cadet , el Juvenil i finalment el Sènior Fricafor FS Vilafant , un cop tots a la pista han vingut els parlaments del President Alain Jacobs , el Capità del Sènior David Garcia , el Delegat de la FCF a Girona el Sr Agus Velasco , el Regidor d’esports de Vilafant el Sr Cèsar Gonzalez i la excma. Alcaldessa de Vilafant Consol Cantenys.Finalment el President ha presentat la nova pàgina web del club , el Campus d’estiu de Futsal que organitzarà el FS Vilafant i el reportatge que ens ha fet la FCF , finalment la tradicional foto de família amb els quasi centenars d’esportistes tècnics , directius i autoritats.

Deja una respuesta