Estem a la final four!

Fricafor Senior Femení 3 – 1 Malgrat

Partit vibrant, emocionant i amb final feliç a Vilafant. Per primera vegada aquesta temporada, ens veiem les cares contra Malgrat, un rival potent i molt dur. Els dos teníem la il·lusió d’aconseguir l’accés a la final four de la Copa Girona.
El partit va ser molt igualat durant tots els minuts. Elles amb un gol des de més enllà de mig camp amb un gran xut superant a la portera per a dalt es fiquen per davant poc després de començar el partit. Poc després, en una jugada de banda, trobem a la Esther dins l’àrea que amb un toc de primeres, aconsegueix superar a la portera i fica l’empat al marcador.
El resultat de 1-1 va durar molts minuts, ja que, tant unes com altres, teníem poques ocasions. Molta lluita en zona de creació, moltes anades i tornades, i alguna ocasió puntual feia que el públic estigués gaudint d’un gran partit.
La segona part va seguir amb la mateixa tònica, partit molt i molt igualat, tot i que poc després de començar la segona part, Estrella, per partida doble, va aconseguir ficar distancia al marcador en només 2 minuts.
Amb el 3-1, podríem haver jugat amb més calma i tranquil·litat, però el ritme del joc ens portava a un vaivén de jugades, contres, contres de les contres, etc. Al cos tècnic no ens agrada, però la grada ho estava gaudint.
Amb el final del partit, aconseguim arribar a semifinals de la copa, tenir la oportunitat de jugar contra una rival de categoria superior i sobre tot, gaudir molt i molt de l’experiència.
1,2,3 VILAFANT!
Mireia B. i Leandro M.

 

Deja una respuesta