Resultats cap de setmana

Prebenjami 2 – 8 Palamos

Palamos 2 – 14 Benjami A

Benjami B 0 – 11 Palamos

Alevi 9 – 1 Palafolls

Infantil 3 – 2 Tordera

Malgrat 5 – 1 Juvenil

Caldes 4 – 4 Masculi Senior B

Guíxols 2 – 4 Fricafor Masculi Senior A

Vilamajor 4 – 2 Fricafor Femeni Senior

Desplaçament complicat contra un rival de qualitat i molt potent físicament, també la pista no ajuda, ja que és molt estreta i enganxa bastant, cosa que no estem acostumades.

El partit ha sigut un dels millors que hem fet en la temporada, hem competit i hem tingut opcions de puntuar pràcticament fins al final.

La primera part elles ens deixaven sortir amb pilota i a partir de mig camp ens pujaven la pressió. Nosaltres intentant combinar i en alguna jugada individual en transició hem generat perill però sense trobar el gol. Elles, en dues accions individuals de molta qualitat, el primer amb connexió a pivot dominant, ens guanyen la posició, es gira i finalitza a dalt sense que la portera pugui fer gaire, el segon, amb un xut llunyà de puntera sorprenent a la portera i molt ajustat inclús tocant el pal abans d’entrar.
Amb el 2-0 la reacció és bona, pressionem a dalt i generem ocasions, en una d’elles, en un refús de la portera, Alba sola dins l’àrea, controla i amb un bon xut aconsegueix el 2-1, marcador amb el qual arribem al descans.

A la segona part la tònica va ser semblant, tot i que van disposar de moltes més ocasions tant unes com les altres. Novament, elles troben la fortuna del gol en dues ocasions i es distancien en el marcador, 4-1. Decidim sortir de 5 per intentar escurçar distàncies i qui sap si remuntar. Obtenim el 4-2 amb una bona combinació de l’equip on Aroa aconsegueix trobar sola a Albi al segon pal i aquesta supera a la seva portera que va tenir una gran actuació. No vam tenir temps a més i va ser el resultat final.

Encara ens falta maduresa en el joc, és normal, ja que és el primer any de futbol sala del nostre equip. Això fa que en moments claus del partit, les rivals, amb més experiència, ens superin. Tot i això, estem competint molt i molt bé, contra equips potents i amb un bagatge d’anys al futbol sala molt més gran.

Partits així ens motiven i donen forces per continuar treballant i aprenent per què en moments claus, la balança caigui cap al nostre cantó.

 

 

 

Deja una respuesta