Benjami B 1 – 11 Tordera

Palafolls 1 – 6 Juvenil

Lloret 2 – 4 Senior Masculi B

At. Català 4 – 1  Fricafor Senior Femeni

Partit on les noies del Atletic van estar pletoriques, era la seva presentació i totes van continuar amb la festa. Una situació que ens va sobrepassar ja que no estem acostumades a partits amb tant de ritme, públic i ambient.

Elles amb un equip molt i molt jove, plagat de cadets, van competir molt i molt bé, amb qualitat de pase y moviments molt encertats amb els que ens guanyaven les esquenes i generaven ocasions de perill.

Després de varies ocasions a banda i banda, van aconseguir obrir el marcador al final de la primera part i poc després ampliar-lo al 2-0.

Sortint a la segona part, seguim desconectades del partit i elles encara amb més ganes e ilusió ja que tenien la grada plena de gom a gom i amb el marcador a favor.

Al minut 30, aconseguim fer el 2-1 que ens donava esperances de disputar la victoria, pero amb dos molt bons gols al 32’ i 33’ se’ns varen acabar les possibilitats d’endur-nos algún punt de Vilassar.

Som un equip molt jove en futbol sala i això ens limita en moltes ocasions ja que l’equip rival ens supera per experiencia. Pero seguirem treballant i millorant, les nostres noies son molt bones i estic segur que ens ensortirem!

Menció especial per la seva portera, debuta amb el senior sent cadet i es una de les millors de l’equip, va aconseguir aturar totes les ocasions que vem tenir excepte un rebot.

Girona 6 – 5 Fricafor Senior Masculi A