Lloret 14 – 1 Infantil

Senior B 13 – 0 Cadaqués

Fricafor Senior Femeni 3 – 1 Granollers

Segona victoria consecutiva de les nostres a casa.
Partit molt tovet per part nostre, la rival no ens ha exigit i nosaltres en lloc de pujar el nivell i intentar fer el nostre joc, tot lo contrari, ens contagiem i fem un joc lent i avorrit.
No aconseguim fer moviments i combinar entre nosaltres lo qual fa que les jugades de perill sempre vinguin de individualitats.
Content per que han pogut estrenar-se dues jugadores que encara no ho havien fet a la lliga i pels 3 punts.
S’ha de seguir treballant i entrenant per tal de seguir millorant i progressant el nostre futbol sala.

Fricafor senior masculi A 4 – 1 Maçanet

Partit on varem ser superiors de principi a fi, pero que ens va costar molt obrir el marcador. Tot i tenir moltes ocasions al primer temps, no va ser fins al inici de la segona part on varem poder marcar el primer.
La segona part varem estar be en la pressio i en aprofitar els espais que ens deixava el rival, i amb pocs minuts ens varem posar 4 a 0. El rival de una jugada aillada va aconseguir el gol que deixaria el definitiu 4 a 1.
Els ultima minuts varem intentar tenir mes possesio per fer correr el relotge.
En general un bon partit.
La setmana que ve visitem la pista del Girona B i sera una prova de foc per veure si podem aspirar a estar els llocs capdavanters.