Resultats cap de setmana

Prebenamí 0 – 5 St Julià

St Julia 15 – 1 Benamjí A

Benjamí B 1 – 16 St Julià verd B

Alevi 0 – 3 St Julià Negre

Infantil 6 – 5 Palafolls E

Senior femení 3 – 1 Polinya

Després de dues derrotes seguides, el nostre femení torna a gaudir d’una victòria i aconsegueix que els 3 punts es quedin a casa.
El partit va ser bastant lent i bastant travat en tota la primera meitat. Elles esperaven a mitja pista i buscaven les esquenes amb les seves dues pivots bastant dominants a la zona d’atac. Les nostres, intentaven combinar en el joc estàtic, tot i no trobar les solucions adients per tal de tenir gaires ocasions, la pilota era nostre i dominàvem el joc, les ocasions de les que vem disposar les va aturar la seva portera, que va realitzar accions de molt mèrit.
En un dels intents de superar-nos en el atac directe de portera a pivot, van aconseguir superar la bona defensa de la tanca, i amb una finalització fregant l’escaire ficar el 0-1 en el lluminós.
Després del gol, l’equip va reaccionar i es va ficar el mono de treball per tal d’aconseguir la remuntada. Amb el 0-1 s’arriba al descans. Moment per corregir errors i animar a les noies a demostrar que realment podien i volien guanyar el partit.
A la segona part el guió va ser diferent, la pilota corria més ràpida, els passes eren més precisos i els moviments amb molta més intenció. Després de disposar de varies ocasions, en una acció dins l’àrea, la portera comet penal sobre la nostre número 7. Ella mateixa agafa la responsabilitat de xutar el penal i amb molta qualitat ajustada al pal, fica el 1-1 al marcador.
Amb el 1-1 sabíem que havíem de guanyar aquest partit, i totes les integrants de l’equip així ho varen intentar tots els minuts que van estar al camp.
Després de varies ocasions, la insistència va tenir el seu fruit i, novament l’Aroa, aconsegueix superar per dalt a la portera després d’un gran saque de la nostre portera Xènia. Amb el 2-1 al marcador i molt més relaxades per no tenir la pressió d’haver de marcar, es van veure els millors minuts del partit, aconseguint ampliar la diferència de gols amb un altre gol, aquesta vegada, de la nostre capitana Albi.
Amb el 3-1 s’acaba el partit i sumem 3 punts més, 3 punts important per recuperar moral i encarar el pròxim partit, a casa contra Granollers, amb més ganes que mai.
1,2,3 Vilafant!

Mireia B. i Leandro M.

 

Malgrat B 2 – 5 Senior Masculí A

Victoria en una pista sempre complicada.
Hem començat molt be al partit molt ben posats i amb ocasions desde el començament. 0 a 2 amb bons moments del equip.
Pero despres ens hem contagiat del ritme del rival i hem començat a patir amb la seva pressio. Fins que ens han fet el 1 a 2. El seu gol ens a despertat i hem marcat un gol mes abans del descans pero en podrien haver estat mes.
Despres del descans hem sortit adormits i tot i tenir ocasions de posar algun gol mes a favor nostre , en pilota parat un cop mes en han marcat el 2 a 3.
Aqui han vingut els nervis , tot i ser superiors en tot moment. Hem deseprofitat un doble i dos minuts de superioritat ,fins els minuts finals amb el equip contrincant jugant de 5 on hem sentenciat el partit amb dos gols mes despres de recuperar la pilota.
Tenim feina a fer per poder jugar amb els equips de dalt. Pero sumant victories sempre ajuda. Seguim treballant 123 Vilafant. 💪

 

 

 

Deja una respuesta