Resultats cap de setmana

TORDERA 12 – 1 PREBENJAMÍ

BENJAMÍ A 11 – 1 GIRONA B

TORDERA 21 – 0 BENJAMI B

ALEVÍ 10 – 0 TORDERA

INFANTIL 0 – 0 MALGRAT B

SÈNIOR B 5 – 1 MONTGRI

MANLLEU B 1 – 3 FEMENÍ

Partit molt emocionant fins al final, on les nostres noies van lluitar fins l’últim moment per aconseguir endur-nos els 3 punts cap a Vilafant i així completar una setmana de 6 de 6.
El partit va començar força igualat, tot i que nosaltres vam disposar de les ocasions més clares de gol, aconseguint materialitzar el 0-1 gràcies a una bona finalització de la nostre jugadora Estrella al minut 3. El partit va ser de tu a tu, contra un rival complicat que disposa de jugadores que també juguen amb el primer equip femení a primera divisió.
Durant el transcurs de la primera part, els dos equips vam tenir ocasions per poder empatar, en el cas d’elles, i per ampliar l’avantatge, en el nostre cas. Al minut 12, en un 2 contra portera després d’un contraatac molt ben portat, Aroa, aconsegueix superar a la seva portera, que fins al moment estava salvant al seu equip, i fa el 0-2. Amb el 0-2 al marcador, ens vam relaxar una mica i això va fer que l’equip rival se’ns tirés a sobre amb ganes de remuntar. Al minut 18, una de les seves millors jugadores, aconsegueix superar la defensa i a la nostra portera per ficar el 1-2 al marcador.
Amb aquest marcador arribem al descans. Durant el descans parlem i corregim coses per tal de no concedir tantes opcions de gol a l’equip rival. La segona part va ser molt igualada, podia arribar un gol per part de qualsevol equip, fet que va fer que fos molt i molt emocionant.
Es podia respirar la tensió en l’ambient, les ganes de guanyar i que cada cop quedava menys temps. Després de fallar uns quants 1vs1 contra la portera, que va estar molt encertada la segona part, Aroa, novament, després d’aprofitar un rebot que ella mateixa havia provocat, aconsegueix superar a la portera i ficar el 1-3 de la tranquil·litat.
Molt content amb l’esforç de les nostres, tot i no tenir un dels millors dies, vam competir i vam gaudir del Futbol Sala.
Seguirem treballant per intentar no cometre les mateixes errades i potenciar les nostres virtuts de cara al pròxim partit a casa contra el Girona.
Amunt Vilafant!

Mireia B. i Leandro M.

 

Deja una respuesta