Resultat Femení

FSV Femeni 2 – 1 U. At. Tossa

Era el nostre debut a la lliga, el primer partit oficial de futbol sala per a totes les nostres. El pavelló, va respondre i estava ple, familia, amigues, companyes, tothom estava expectant per el debut, però sobretot tothom estava amb un somriure a la cara veient l’emoció de les nostres jugadores.

El partit comença amb un domini local molt gran, tenim ocasions, no concediem res darrere i totes estavem molt concentrades i ordenades. Vem tenir la recompensa del gol quan la nostra tenca, Mar, s’anticipa a un passe de la portera rival, marxa de dues jugadores i finalitza amb l’esquerra fent que la pilota entrés a la porteria per celebrar amb molta alegria el nostre primer gol.

A partir d’aquest moment el partit es va igualar i va tenir alts i baixos, ocasions per ambdós equips i oportunitats per que tothom pogués dir la seva.

Al final de la primera part, en una jugada d’estrategia molt ben realitzada per elles, aconsegueixen finalitzar i materialitzar el 1-1.

La segona part, tornem a dominar una mica més el rival, teniem les ocasions pero en algun contraatac ens podien fer mal. La sensació era de que podiem guanyar, i això vem intentar. En una de les últimes accions del partit, aconseguim generar superioritat numèrica sacant ràpid una banda i, Aroa, marxa de la seva defensora per finalitzar amb l’esquerra i aconseguir el gol de la victoria.

Felicitar a les jugadores per l’esforç, la dedicació i la passió que hi posen, cada dia d’entreno, cada dia de videos, cada partit. Son un equip de 10!

Paraules de Leandro M. I Mireia B, entrenadores del femení

 

Deja una respuesta