Resultats cap de setmana

Alevi 1 – 8 Malgrat

Infantil 2 – 8 Malgrat

Cadet 2 – 0 At Vidreres

Juvenil 0 – 4 At Tordera

Senior B 3 – 4 Guixols

Senior A 5 – 5 Escorial

No ha sigut una gran setmana d’entrenos amb les baixes que teniem després de l’ultim partit, varis jugadors han sigut baixa fins última hora, Arrahona va sortir tard a pista per escalfar, amb 5 jugadors i crec que inconcienment això ens va fer pensar que seria fàcil.

Molt mala primera part nostre, no sortir endollats, vam anar a presionar amb una marxa menys i oblidant les premises, ens van guanyar l’esquena en varies ocasions. En atac vam tenir moltes imoresicions, no vam estar encertats, ens va faltar velocitat en el joc… 0-2 a la mitja part en un partit que veus que ningú està encertat.
La segona part vam sortir de 5 per canviar el partit. 1-2,1-3,2-3,2-4,3-4,4-4 en un partit amb accions de perill pels dos equips, a falta de 2 mintus feiem el 5-4 i en l’ultim minut encaixavem el 5-5. Es un partit que podriem haber guanyat i perdut a l’últim minut. Es un punt que ens deixa vius a falta de dos partits per acabar la lliga.
Felicitar als jugadors per l’esforç i el treball, a vegades les coses no surten i es complicat tot plegat, a la segona part van canviar el partit. Agrair-vos a tots el suport de la base!! Això serà un pols fins el final!! 💪🧡🤍🚀

Deja una respuesta