Resultats cap de setmana

Girona 3 – 4 Alevi

Girona 6 – 0 Infantil

Riudellots 1 – 3 Cadet

Juvenil 3 – 6 Girona

Quart 10 – 2 Senior B

Senior A 4 – 2 Xarxa Horta

Només començar el partit l’equip rival ens va fer un aclarat en banda que no vam defensar bé i vam encaixar 0-1 al minut 1, al minut 2 Aiman va fer el 1-1 després d’una asistència de Pina. Era important empatar aviat després d’un mal inici.
Després d’aquest gol l’equip va entrar al partit, Horta es un equip de nivell que ens estava exigint molt en defensa i l’equip ho estava contrarrestant amb un compromís defensiu excel.lent, el partit estava molt obert i s’estava jugant a un ritme molt elevat. A falta de 3 minuts per finalitzar la primera part David va marcava de falta directe 2-1 i així arribàvem al descans.

A la mitja part vam ajustar la defensa i a la segona part la nostre pressió va ser molt millor, dificultant molt més les seves conexions amb el pívot. El partit continuava molt obert, al minut 11 de la segona vam encaixar el 2-2, dos minuts més tard David tornava a marcar de falta directa, 3-2.

En un últims minuts d’infart, Pina va marcar el 4-2 en una bona jugada individual.

Gran treball de tots els jugadors que van competir d’una forma espectacular, destacar el gran partit d’Èric, anul.lant al seu pívot en tot moment.

Dissabte tornem tenir una final a casa. Hem de tornar a muntar una festa al pavelló!! 💪🧡🤍🚀

Deja una respuesta