Resultats cap de setmana

Alevi 3 – 4 Lloret

Cadet 3 – 6 Lloret

Palafolls 4 – 2 Juvenil

Senior B 10 – 3 Lloret

St cugat 4 – 5 Senior A

L’ultim tren passava per Sant Cugat i l’equip estava enfocat en lluitar fins el final.
Partit igualat que es posa cap per mòn, encaixem 1-0 al minut 9 i 2-0 al minut 14 i tot just després, sortim de 5 i en el primer atac ens foten el 3-0. L’equip estava jugant bé però sense encert de cara a porta.

A l’inici de la segona part l’Oriol es va inventar una jugada i fa 3-1, l’equip estava competint bé però aquest gol ens va fer confiar en que podiem guanyar.

A falta de 9 minuts Pina va marcar de doble i just després Oriol va marcar el 3-3 jugant un 5 contra 3, estavem a dins! Següent jugada doble a favor que Pina transforma, 3-4! Abans David havia enviat un doble al pal. En una contra Pina fa una entrada per darrera a la frontal de l’area, segona groga i doble penalti a falta de dos minuts, 4-4. A falta de 58 segons Aiman fa aquest gol que pot valdre un permanència 4-5… Un doble fallat per l’Oriol a fata de 30 segons i 3 punts contra un rival directe que ens foten de ple per la lluita a la permanència quan tothom ens donava per morts.

Veure un equip que et representa independentment del resultat es el màxim per qualsevol entrenador.

Dissabte necessitem que tots ens doneu un cop de mà i ens ajudeu a emplenar el pavelló per fer algo ÈPIC!! Ara mateix som un EQUIP capaç de TOT! 💪🧡🤍🚀

Deja una respuesta