Resultats cap de setmana

Porqueres 3 – 3 Alevi

Infantil 1 – 8 Palafolls

Cadet 3 – 0 Girona

Senior B 2 – 6 Riudellots

Senior A 4 – 6 Unión sc

Senior 4 – Unión 6

Partit contra un rival directe per la lluita per la permanència.
L’inici de partit va ser el nostre millor moment, vam sortir concentrats en defensa i vam estar encertats en atac, vam disposar de 4 ocasions clares i ens vam avançar 2-0.
Al minut 6 vam encaixar un gol en una acció desafortunada, el partit va continuar igualat però nosaltres no estavem comodes a pista ni amb la possessió de la pilota. En els últims 4 minuts de la primera part van ser un despropòsit on vam encaixar 3 gols en un seguit d’errors i males accions. Amb el 2-4 a la segona part i la falta de confiança generaliztada per la dinàmica l’equip ho va intentar amb el cor però sense encert ni contundencia a l’area rival, vam haver de superar una inferioritat sense encaixar gol durant 2 minuts altre vegada per una expulsió innecesaria…
4-6 resultat final i la sensació d’haver desaprofitat una oportunitat d’or per acostar-nos a la permanència.

Deja una respuesta