Resultats cap de setmana

Benjami 0 – 6 Girona B

Palamos 5 – 4 Aleví

Vidreres 11 – 1 Infantil

Tordera 1 – 4 Cadet

Guixols 7 – 2 Juvenil

Palafolls 12 – 1 Senior B

Sant Julià de Ramis 4 – 6 Senior A

Victoria vital del senior A, contra un rival directe per la lluita per la permanencia. El St.Julià es va avançar al minut 2 aprofitant un comtraatac i a la següent possessió ens va a atacar de 5, després d’una gran defensa l’Aleix va marcar desde camp propi al minut 3. L’equip rival va continuar atacant de 5 però nosaltres estavem interpretant bé la defensa i no ens van crear gaire perill. Al minut 18 es vam avançar al marcador amb una errada defensiva, no els hi va durar gaire l’avantatge perquè a la següent jugada vam empatar 2-2.

La segona part no vam aconseguir poder fer possessions llargues però el compromís defensiu va ser exel.lent. l’equip rival es va avançar al minut 7 i vam sortir amb porter jugador, en la primera possessió despres de fer un gran atac vam empatar 3-3 al minut 9.
A falta de 4 minuts pel final ens vam avançar 3-4 amb una bona contra, el partit continuava molt obert, en una bona sortida de pressió vam tornar a marcar 3-5, les ganes de voler fer el sisé gol ens va costar encaixar el 4-5, però en el minut 40 vam acabar marcar el 4-6. Cop psicologic a un rival que estava amb molta confiança després d’un partit d’infart que pot valdre una permanència.
Seguim.

Deja una respuesta