Resultats cap de setmana

Benjamí Blanes 5-1 Benjami

Palafolls B 7-0 Alevi

Porqueres 5 – 1 Infantil

St Julià – Cadet (suspès)

Girona 4- 2 Juvenil

Joves Vidreres 6 – 2 Senior B

Senior A 2 – Malgrat 2

L’equip va competir els 40 minuts amb un bon nivell d’intensitat i concentració que era l’assignatura pendent dels últims partits. Bona primera part nostre on vam portar l’iniciativa del joc i vam crear molt perill, tot i això vam acabar la primera part 0-0 disposant de moltes ocasions per avançar-nos al marcador, la falta d’encert als últims metres es un aspecte hem de continuar treballant als entrenos. A l’inici de la segona part vam jugar molts minuts de 4 generan perill pero va ser el Magrat el que es va avançar en un saque de banda, no vam trigar a empatar. La segona part va ser igualada amb ocasions pels dos equips.
El Malgrat es tornava a abançar amb un gol de falta que passa rebotant pel mig de la barrera amb una mica de fortuna. Vam fer una pressió en tota la pista i vam començar a jugar de 5, despres de fer bones combinacions en atac, vam empatar 2-2, vam continuar atacant de 5 en busca de la visctoria pero no va ser possible.
Afrontavem un partit amb moltes baixes importants, destacar el treball de tots els jugadors, en especial a en Leo que que va fer grans aturades en moments claus del partit i a l’Isma, en Quim i lOriol, que van a estar a un gran nivell i això ens va ajudar per arribar amb forces als últims minuts.

Deja una respuesta