Resultats cap de setmana

Palafolls 9-1 infantil

Palamós 12-2 Prebenjami

Aleví 4-3 Porqueres

Girona 2-2 Cadet

Riudellots 8-1 Senior B

Xarxa Horta 5 – 2 Senior A

Partit complicat contra un equip superior en ritme y joc. Els primers 15 minuts vam disposar d’ocasions per avançar-nos al marcador, l’equip rival també arribava amb perill. Es van avançar a falta de 3 minuts per acabar la primera part en una bona jugada i a falta d’un minut ens van fer el segon gol en una jugada que hauriem d’haver tallat la contra fent una falta. Al inici de la segona part vam encaixar el 3-0, no aconseguiem tenir possessions llargues ni profunditat i vam sortir a atacar de 5. El partit va canviar, vam fer el 3-1, als pocs minuts vam encaixar el 4-1. A falta de 3 minuts vam fer el 4-2, estavem creant molt perill atacant de 5. En una jugada que haviem de sacar de corner l’arbit dona saque de porta, ens quedem paralitzats i el 5-2 acaba de sentenciar un partit en el que mai vam estar cómodes a pista. S’ha d’apendre d’aquests errors i no repetir-los. Encara que el rival sigui superior sobre el paper fent les coses bé sempre hi ha una oportunitat de guanyar el partit. Demà més i millor!

Deja una respuesta