Resultats

Girona 8 – 1 Prebenjami

Tordera 4-1 alevi

Parc Tordera 1 Infantil 2

Blanes 7 – 2 Cadet

Juvenil 4 – 6 Blanes

Villamajor 1 – 3 Senior A

Sumem 3 punts importants contra en una pista complicada. Una mala defensa al inici de partit ens va fer començar 1-0, després d’encaixar el gol l’equip va reaccionar i va millorar en general, als 4 minuts d’encaixar vam empatar 1-1 i durant la primera part vam disposar d’ocasions molt clares per poder arribar al descans amb un marcador més favorable.
A la segona part vam millorar molt en l’atac posicional i vam estar més ben posats a pista, ens vam abançar 1-2 i vam realitzar una gran defensa. El Vilamajor ens va atacar de 5 durant diferents moments de tot el partit i els vam neutralitzar en tot moment. Fins a l’ultim minut no vam fer el 1-3 de la tranquilitat en una bona jugada convinativa. Sense ser el nostre millor partit vam saber competir i sumam 3 punt d’or per allunyar-nos de la zona baixa de la classificació.

Deja una respuesta