Resultats

Resultats cap de setmana

Prebenjami 0 – 17 Malgrat

Aleví 5 – 4 palamos

Cadet 4 Tordera 3

Infantil 2 Vidreres 4

Senior B 1 – 13 Palafolls

Ens han passat per sobre en tots els aspectes.
No hem fet una possessió llarga amb criteri a camp contrari en tot el partit ni “jugant” de 5
Al descans perdíem 0 a 5 amb gols la majoria que ens arribaven molt fàcil a porta amb simples parets.No he sabut transmetre als jugadors com revertir la situació,no ha funcionat res avui.
Agrair que el Palafolls volia més i anava amb tot i cap endavan

Senior A 2 – 5 Manlleu

Partit complicat contra el millor equip que hem jugat fins ara. En els primers 15 segons vam disposar de dos ocasions molt clares però després d’aquestes dues accions ens va costar tenir possessions llargues, també ens va costar interpretar el seu atac i durant alguns moments del joc vam estar desbordats. En una acció de còrner en la que no fem una bona defensa encaixem el primer gol. Vam començar a trobar-nos millor a pista i als últims instants de la primera part vam rebre el 0-2.

La segona part va ser molt millor per nosaltres, vam començar a tenir més possessió i més profunditat però sense encert en els metres finals. El Manlleu feia el 0-3 a falta de 11 minuts. A falta de 7 minuts comencem a jugar amb porter jugador, això canvia la dinàmica del partit, ens posem 1-3 i disposem de vàries ocasions, quan estavem més aprop del 2-3 un desajust en defensa que suposa el 1-4, marquem el 2-4 a la següent jugada i arriscant als 2 minuts finals encaixem el 2-5 definitiu.

Erem concients que per obtenir un resultat positiu haviem de fer un partit gairabé perfecte i no ha sigut així.

 

 

 

 

Deja una respuesta