Resultats

Copa

Athletic Vidreres 9-0 Prebenjami

 

Prebenjami 0-8 Palamos

 

Alevi 13-2 Malgrat B

 

Infantil 0 Palafolls B 11

 

Riudellots 0 Cadet 5

 

Juvenil 3 vs 1 guixols

 

Athletic Tordera 4 Senior B 4

Partit travat a la primera part amb poques ocasions pels dos equips quan a falta de poc més d’un minut per acabar la primera part l’àrbitre s’ha inventat una cessió i ens han fet l’1 a 0
Desconexió només començar la segona part i en un minut ens fan 2 gols.
Petita reacció i en una acció aïllada fem el 3-1.Sortim de 5 i a la primera ens fan el 4-1.Hem seguit de 5 i entre això i les 5 faltes d’ells hem aconseguit posar el 4-4,hem tingut fins i tot l’última per poder guanyar.
Bona reacció de l’equip però hem d’evitar aquestes desconexions

 

Senior A 4 – 5 Girona

 

Derrota dolorosa a casa contra el líder de la categoría. El millor partit de de la temporada de lliga a casa del primer equip. Partit de molta intensitat igualat fins a l’ultim minut. El Girona es va avançar al marcador 0-1 i ràpidament vam igualar el marcado 1-1. La segona part va continuar amb la mateixa intensitat y ritme. Després d’encaixar 1-2 l’equip va continuar treballant i en un minut vam capgirar el marcador 3-2, més tard en David va fer el 4-2 de doble penalt. En el ultims 3 minuts s’ens escapa un partit que teniem guanyat en tres accions en la defensa de 5.

No està siguent un inici fàcil però veïent l’actitud de tots els jugadors i la gran pinya que hi ha en aquest grup aviat començarem a donar alegries a la nostre gent.
💪🧡🤍🚀

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta