Resultats

Pre/Benjamí FSV 2-5 Girona

Alevi 1 – 6 Malgrat A

Infantil 1 – 10 Girona

Juvenil 1 – 1 St Julià de Ramis

Senior B 1 – 3 Vall Llobrega
El plan de partit era defensar el seu joc de 4,l’hem treballat molt bé,tot i així al descans anàvem 0-3 en 3 jugades aïllades i amb rebots.
A la segona part només teníem 1 canvi i hem sortit des de l’inici de 5.
Ho hem fet mitjanament bé tot i que crec que ens donaven moltes facilitats per poder aprofitar-nos.L’únic gol l’hem fet de falta.

Senior A 4 – 2 St Julià de Ramis
Primera victoria a DH en un partit on no podiem fallar. Bona primera part en la que vam buscar diferents solucions per poder entrar a la seva defensa tancada. Vam disposar de varies ocasions per arribar al descans amb un resultat més ventatjos del 2-0. Amb aquest resultat ells van pujar la linia de pressió i amb més espais en el primer tram de la segona part vam continuar creant perill, controlant el partit i fent el 3-0. En un desajust en una defensa de 5
Conseguim ficar-nos 4-1 amb un golàs d’en Pedro, al minut següent sortim de 5 per conservar la possessió i en una jugada desafortunada rebem el 4-2. Els 3 ultims minuts vam defensar bé inclús vam tenir alguna ocasió per fer el cinqué gol. Hem seguir millorant i adaptant-nos a la categoria.

Deja una respuesta