Resultats

Malgrat 15 – 0 Benjami

Palafolls 9 – 4 Infantil

Palafolls 3 – 2 Cadet

Quart 0- 3 Juvenil

COPA GIRONA

Hostalric 3 – Senior B 3

Pista complicada de hoquei que relliscava molt, difícil poder jugar a fútbol sala. Hem començat bé avançanos al marcador 0-1 però no estavem comodes en defensa. En dos contres ens han fet el 2-1. El partit era molt trabat i costava enllaçar 4 pases seguits. En la segona part hem defençat a 16 metres sortint bé a la contra i enllaçant bones triangulacions ofensives ens em ficat 2-3. A falta de pocs minuts en una jugada de corner ens han fet l’empat a 3 en un llançament llunyà on Lluc estava molt tapat. Hem jugat de 5 els últims 3 minuts tinguent un pal i un parell d’ocasions clares. Bon treball de tots els jugadors.

 

Ciutat de Mataro 7 – 5 senior A

Hem iniciat bé el partit defensant molt bé i avançanos al marcador 0-1 però tot seguit hem tingut la mala fortuna de fer-nos 2 gols en propia porta en dos rebots que ens han fet mal, al final de la primera part encaixavem un tercer gol i anavem al descans 3-1.

La segona part hem entrat bé al partit tinguent varies ocasions i fent el 3-2. Tot seguit hem fet algunes errades en defensa que ens han costat el 5-2, hem jugat de 5 y hem entrat al partit altre vegada, 5-3/6-4/6-5/7-5.
Els erros ens penalitzen molt, toca seguir treballant per agafar-li el pols a la categoria. Content per l’esforç fet dels meus jugadors.

 

Deja una respuesta