Torneig de Festa de Sant Cebrià Futbol Sala Vilafant

El Fricafor FS Vilafant a organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafant el ja consolidat Torneig de Festa de Sant Cebrià , al llarg de tot el diumenge des de els mes petits fins els mes grans han jugat els seus partits amb els següents resultats
FSV Benjamí 3 – CFS Palamós 2
FSV Cadet 4 – Futsal Tordera 6
FSV Aleví 4 – CFS Palamós 3
FSV Infantil 3- Futsal Tordera 7
FSV Sènior B 5 – FS Quart 3
Primer partit del filial amb victòria contra el Quart nou equip de primera , els locals varen dominar el partit amb moltes ocasions i encara amb falta de rodatge , la primera part va acabar amb 2-1 per el Vilafant amb gol sobre la botzina i a la segona part el Quart va poder igualar a tres però en els minuts finals dos gols mes varen donar la victòria local en un partit entretingut.
Alineació FS Vilafant B , Lluc, Juan , Quim , Oriol, David, Aitor, Joel, Arnau , Dani, Eric i Edgar
FRICAFOR FS Vilafant 5 – FS Porqueres 1
Tercer partit del homes de Juan Diego que aquest cop ja comptava amb pràcticament tota la plantilla , el Fricafor comença a posar en practica els nous conceptes defensius i ofensius del nou entrenador i els resultats aviat es veuran, el partit va ser força igualat a la primera part amb bones intervencions del dos porters i a la segona part els locals ja varen imposar el seu joc fins el clar 5-1 final.
Alineació FRICAFOR FS Vilafant : Eric , Ayman, Aleix, Tumy, Diego, Quim, Oriol, Dani, Eric Jacobs, Ivan , Bader .
Des de el Futbol Sala Vilafant volem agrair la participació dels Clubs Palamós , Tordera , Quart i Porqueres.

 

Deja una respuesta