Resultats cap de setmana

VICTORIA DEL FRICAFOR EN EL PRIMER DERBI GIRONI
El Fricafor FS Vilafant va guanyar en un partit molt intens i igualat el primer derbi gironí contra el Sant Julia de Ramis , dos equips que es coneixen molt, dons hi han jugadors i tècnics que han estat a tots dos equips, El partit va començar amb respecte per part de tots dos i sense masses arribades clares , els primer en marcar varen ser els locals al minut 14 David Garcia remata al fons de la xarxa una assistència al segon pal , amb el 1-0 el ritme ja va pujar i si ve els locals dominaven mes el Sant Julia també buscava l’empat que va arribar faltant un minut per el descans , Toni Serrano va rematar un contraatac molt ben portat al segon pal , amb 1-1 es va arribar al descans, la segona part va començar amb tots dos equips intensos i en els millors moments del Fricafor va arribar el segon gol de David Garcia i del Vilafant , finalitzant amb un gran xut creuat a l’escaire una bona combinació , min 34 2-1 , fins el final el Sant Julia va pressionar buscant l’empat i el Vilafant va gaudir de tres clares ocasions a la contra amb dos pilotes al pal de Aleix i una de Leo a porteria buida quan en els últims minuts els visitants jugaven amb porter jugador, l’emoció va durar fins el final , faltant 10 segons el Sant Julia va disposar d’un doble penal que els hi podia haver donat l’empat però que va llançar fora fregant el pal , al final alegria local i bona esportivitat de tots dos en un bon partit de futsal.
Alineació del FRICAFOR FS VILAFANT , Leo, Aleix, Moha, Marcos, David 2, Abdel, Dani, Quim, Eric, Bader, Sergi.

Deja una respuesta