AMISTOS PRETEMPORADA SENIOR A

ATHLETIC VILATORRADA 5  FRICAFOR FS VILAFANT 3
Darrer partit de preparació abans de començar la lliga de Divisió d’Honor el proper diumenge a la pista del Malgrat, el rival d’avui un molt bon equip que es favorit en el grup dos de la mateixa categoria que el Vilafant a servit per veure que els nois de Jose estan preparats per la nova temporada , el partit de una gran intensitat a sigut força igualat i el Vilafant a estat dintre el partit en tot moment , els locals s’han avançat al marcador però Bader ha empatat i abans del descans els locals han fet el 2-1 amb que s’arribaria al descans , la segona ha continuat igual amb intensitat atacs a les dos porteries amb bones intervencions del porters fins al min 12 i amb un ajustat 3-2 l’expulsió per doble targeta groga d’Aleix a deixat al Fricafor en inferioritat dos minuts i que ha aprofitat l’equip local per fer el 4-2 , el Vilafant ha avançat línies i amb 5-2 al marcador Bader ha retallat transformant un penal deixant el definitiu 5-3 que tot i la derrota deixa unes bones sensacions de cares a començar la temporada oficial.
Alineació i gols. Leo, David, Moha, Marcos, Bader 2, Abdel 1, Diego, Ivan, Eric , Aleix.

Deja una respuesta