RESULTATS CAP DE SETMANA

DISSABTE 19/9
FUTBOL SALA VIC 3 FSV BENJAMI 8
FUTBOL SALA VIC 4 FSV INFANTIL 2
FS VALL LLOBREGA 1 FSV SENIOR B 5
DIUMENGE 20/9
3er TORNEIG FESTA MAJOR SANT CEBRIA
FSV BENJAMI 8 EFS SANT JULIA 3
FSV INFANTIL 4 EFS SANT JULIA 7
FSV JUVENIL 2 EFS SANT JULIA 4
FSV SENIOR B 1 FONTCOBERTA FS 2
FSV FRICAFOR SENIOR A 3 FS PORQUERES 0
El Fricafor va guanyar el tercer torneig Festa Major de Sant Cebrià de Vilafant guanyant per 3-0 al Porqueres en un bon partit de futsal, els primers 10 minuts els locals marquen el ritme de partit i materialitzen el 1-0 ( Pedro) a partir del gol el Porqueres puja línies de pressió i intensitat creant fins a tres clares ocasions ben resoltes per Leo , acaba la primera part amb el joc igualat. A la segona part el Fricafor canvia el sistema de joc i aconsegueix tenir mes control de pilota i ser mes efectiu que l’equip visitant que per la seva banda intenta jugar a la contra , després de diverses ocasions arriba el 2-0 amb un gol en pròpia porta i el 3-0 obra d’en Marcos , en definitiva un partit mes per adaptar mecanismes amb els nous jugadors i entrenador , l’equip demostra que te un bon potencial individual i moltes ganes per treballar en grup.
Alineació: Leo , David , Aleix , Marcos, Pedro, Diego , Bader, Abdel , Ivan i Eric.

Deja una respuesta