FRICAFOR FS VILAFANT SÈNIOR

El sènior del FS Vilafant que aquesta temporada vinent debutarà a Divisió d’Honor Catalana ja té la plantilla pràcticament definida, amb les renovacions confirmades del gruix de l’equip de l’any passat: Leandro, David, Eric, Moha, Aleix, Carlos, Diego i Ivan, i de moment les tres noves incorporacions que vénen a reforçar l’equip. El míster Jose Garcia té previst començar la pretemporada la darrera setmana d’agost i ja es tenen tancats tots els amistosos fins a la primera jornada de lliga que el FRICAFOR debutarà a Malgrat contra l’Inter Esportiu el 4 d’octubre.
Els nous fitxatges ja confirmats són els germans Jouga, Abdel i Bader i Marcos Carrasco. L’Abdel que jugava al Sant Julià de Ramis és un jugador amb grans qualitats per l’u contra u, ràpid, intens i amb experiència a la categoria, que serà de gran ajuda. En Bader que ve del FS Girona és un pivot intens, que destaca per la seva mobilitat, per obrir espais a bandes, fort físicament i gran jugador d’equip. Marcos Carrasco provinent del Mataró juvenil de Divisió d’Honor Nacional, jugador ràpid, intens, desequilibrant, la seva joventut i experiència a Divisió d’Honor ens aportarà un plus a l’equip.
Amb aquesta plantilla i algun possible jugador més que farà la pretemporada com en Tummy, ex Fontcoberta i l’Isifu del CDS Huelva que ha jugat un campionat internacional i es caracteritza per la seva rapidesa i gol, el FRICAFOR afrontarà el repte de la Divisió d’Honor Catalana amb la màxima il·lusió i ganes de competir cada jornada.

Deja una respuesta