COMIAT ROBERTO

Un cop feta oficial la retirada com entrenador del nostre primer equip de Roberto Martínez, des del club li volem agrair amb escreix tota la seva dedicació en totes les facetes que ha treballat amb nosaltres aquests darrers anys; jugador, entrenador i directiu.

Com a jugador segurament no era el més ràpid ni el més hàbil, però era el més llest, el que millor comprenia el joc i el més determinant a la pista. Veure’l jugar, com es movia i com movia tot l’equip era un autèntic plaer. Amb ell vàrem viure la millor època del club amb tres ascensos fins a arribar a 1ª Divisió Nacional A. Com a entrenador ha continuat ensenyant i transmetent totes aquestes virtuts i buscant sempre el bon joc per sobre els resultats deixant així, un segell d’identitat en els seus equips. També, tot un referent pels entrenadors del club.
Roberto, només ens queda donar-te les gràcies per tot i t’agafem la paraula que ens seguiràs ajudant des de darrere. Per al FS Vilafant eres, ets i sempre seràs un 10.
MOLTES GRÀCIES!

Deja una respuesta