RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA
JUVENIL 2 – EFS PALAFOLLS A 4
Bon partit del juvenil contra un dels millors equips de la categoria , el nois de Leo varen aguantar be fins la segona meitat on nomes amb un canvi varen començar a faltar les forces .
Alineació i gols , Sergi, Eric , Gerard , Ismael, Dani, Guillem I Max 2

INTERESPORTIU MALGRAT B 0 INFANTIL A 6
L’Infantil A de Ruben a començat be l’any amb una clara Victoria a la pista del Malgrat B , a la primera part l’equip no va acabar de funcionar 0-1 , a la segona el joc va millorar i es va superar clarament als locals.
Gols , 2 Edu, 2 Hugo 1 Roger 1p.p.

EFS PALAFOLLS C 5 INFANTIL B 1
Tot i la millora l’Infantil B no va poder treure un bon resultat de Palafolls , El coordinador Eric al final del partit estava content per el joc de l’equip i molt confiat en la progressió dels nanos.
Gol de Lucas.

COPA
JUVENIL 2 BLANESPORT A 7
El juvenil a quedat eliminat de la copa per el Blanesport A que juga a categoria superior , els locals un altre cop amb nomes un canvi no varen desentonar i varen competir fins que les forces es varen acabar .
Alineació i gols , Eric , Gerard , Sergi , Isma, Guillem 1 , Max 1.

BLANESPORT 3 FRICAFOR FS VILAFANT 2
El sènior també a caigut a la segona eliminatòria de la copa per la mínima a Blanes , Roberto que continua amb l’equip molt castigat per les importants baixes , quatre per aquest partit , va plantejar un partit lent i a la contra i quasi surt be perquè el partit no es va decidir fins els darrers minuts.
Alineació i gols , Leo , Aleix 1 , David 1, Eric , Marcos i Jordi.

Deja una respuesta