RESULTATS CAP DE SETMANA

EQUIPS BASE

PORQUERES CFS 2 FS VILAFANT BENJAMI 10
Aleix , Bruno , Airam 2, Ian 2, Hector, Simo 3, Victor 2, Marcos 1.
FS VILAFANT ALEVI 6 LLORET ESPORTIUBCFS 2
Iago , Alex 1 , Carles , Marc 2 , Hugo 2 , Max 1 , Raul.
BLANESPORT A 7 – FS VILAFANT INFANTIL A 2
Joan , Sergi , Erik, David Sajs, Adrian , Ferran 1 , Edu, Roger , Hugo 1.
LLORET ESPORTIU CFS 2 – FS VILAFANT CADET 2
Marc, Adam, Iker , Moha , Izan , Diego 2 , Eloy, Isma, Pau.
FS VILAFANT JUVENIL 2 – FUTSAL TORDERA A 3
Sergi, Eric, David, Gerard , Ismael 2, Dani , Guillem , Max.
SENIOR
RIUDELLOTS ACE 5 FRICAFOR FS VILAFANT 1
Partit on el Vilafant ha perdut el primer partit a la lliga en una pista molt complicada I on s’ha vist clarament superat per un Riudellots en les parts importants del joc , intensitat , moviments duels individuals I rotació. Tot I que en els primers minuts el Vilafant ha tingut tres o quatre ocasions clares sense efectivitat a mida que han passat els minuts els locals han agafat el domini i agafant l’esquena dels defensors s’han avançat amb un clar 3-0 en pocs minuts , avanç del descans David ha fet el 3-1 , la segona ha continuat igual amb un Vilafant desconegut I imprecís , als darrers minuts Roberto ha provat de jugar de cinc però continuant amb la falta de precisió per convertir alguna de les ocasions clares que hagués pogut posar l’equip dintre el partit , per contra el Riudellots si ha aprofitat un doble penal per fer el definitiu 5-1 que deixa clar que el Vilafant te de treballar de valent si vol estar al capdavant de la classificació.
Alineacio i gols: Leandro , Pedro, Aymane, David 1, Eric, Aleix, Ivan , Jaouad , Jordi.

Deja una respuesta