RESULTATS CAP DE SETMANA

DISSABTE 14
Desplaçament a Vic de cinc equips de la nostra base amb molt bons resultats , tots excepte el juvenil que va perdre contra un gran Vic juvenil , tots els altres varen tornar amb la victòria
FS VIC 2 – FS VILAFANT PREBENJAMI 15
Alineació i gols : Aitor 2, Nil 6 Dídac 2 , Sergi 1, Marti 2 , Oriol 2

FS VIC 3 – FS VILAFANT BENJAMI 7
Alineació i gols :
Aleix , Victor 2 , Bruno ,Marc , Hèctor , Ian 3 , Ismael, Simo.

FS VIC 0 – FS VILAFANT INFANTIL A 5
Alineació i gols : Joan , Adri 1, Ferran ,Edu , Lucas, Juanfran 1 , Eric , Hugo 3.

FS VIC 1 – FS VILAFANT CADET 3
Alineació i gols : Eric , Kenneth 1 ,Izan 1 ,Diego , Isma ,Pau, Iker ,Eloi 1.

FS VIC 6 – FS VILAFANT JUVENIL 1
Alineació i gols : Eric R , Guillem ,Dani ,Eric M, David , Isma , Gerard I Max 1.

DIUMENGE 15
2on TORNEIG FESTA MAJOR DE VILAFANT

Bona matinal de futsal Joel Gonzalez de Vilafant en el segon Torneig de Festa Major , els nostres equips B de la base s’han enfrontat amb els equips A del CUFS Lloret, tot i perdre el paper dels nostres es molt meritori , tot i ser superats físicament han demostrat molt bones maneres.

FS VILAFANT ALEVI 0 – CUFS LLORET 15

FS VILAFANT INFANTIL B 5 – CUFS LLORET 8

FRICAFOR FS VILAFANT 3 (4)– CUFS LLORET 3 (3)
Molt bon partit el disputat entre els dos equips sèniors el Vilafant de 1rª Catalana i el Lloret de Divisió d’honor Catalana , el partit a començat amb molt de ritme i igualtat en el joc , el Lloret pressionava molt alt i un Fricafor que no renunciava a l’atac , la primera ocasió clara del Lloret a pilota parada a sigut resposta amb gol de David de xut col·locat aprofitant un rebuig del porter visitant , al min 12 el Lloret empatava i al 16 David de xut exterior posava el 2-1 amb que s’arribaria al descans , La segona part comença amb un Lloret encara mes intens i els locals passen uns minuts en que no sortien de la pressió , així arribaria l’empat , en ple domini visitant Roberto dona instruccions i l’equip comença a trobar-se un altre cop i en una contra molt ben portada , Jaouad facilita a Eric entrar per el centre ,fa una paret amb Felipe que el deixa sol per fer el 3-2 gran gol col·lectiu , a partir d’aquí i faltant encara mes de deu minuts el Lloret ja juga amb porter jugador fins el final , les possessions son molt llargues i amb molt de toc aconsegueix que la defensa local cada cop estigui mes enfonsada , això permet el xut exterior i així amb un gran xut a l’escaire arriba l’empat que ja seria definitiu , llavors per decidir el Campió del torneig arriba la tanda de penals en que el porter local Leandro va ser decisiu , aturant un penal i marcant el definitiu , quedant-se així la Copa a Vilafant.
Alineació del FRICAFOR FS Vilafant: Leandro , Jaouad ,David 2 , Eric 1 , Aleix, Carlos , Felipe , Ivan ,Pedro i Linares.

A les 17h AMISTOS A CADAQUES

FUTSAL CADAQUES 5 – FS VILAFANT JUVENIL 3
Tot i jugar contra el Sènior de Cadaqués el juvenil ha fet un molt bon partit creant moltes ocasions de gol , al final la falta de efectivitat a fet que es perdés per 5-3 , Leandro al final del partit declarava que estava content amb el treball de l’equip , des de el club volem agrair al Cadaqués per el tracte rebut.
Alineació i gols del FS Vilafant : Eric R, Dani , Guillem 2 , Max , Isma , Gerard 1 , Eric M, Izan

 

Deja una respuesta