RESULTATS CAP DE SETMANA

Bona jornada per tots els equips del FRICAFOR FS VILAFANT en aquesta darrera jornada dels respectius campionats , Benjamí i Aleví amb el mateix resultat empat a quatre contra importants rivals molt mes experimentats ,Malgrat i Sant Julia, han confirmat una molt bona progressió , l’equip infantil i el cadet rebien el Lloret Esportiu però cap dels dos es va presentar i esperem la resolució de la Federació Catalana que ens donarà el partit per guanyat tot i no ser lo que mes ens interessa , sempre que es pugui volem jugar. Per la seva part el Juvenil va guanyar al Blanesport B per 7-3 en un bon partit ofensiu i finalment el FRICAFOR sènior ha tancat la temporada amb una clara victòria contra el EFS Girona per 5-0 .
LLIGA PROMOCIO BENJAMI
FS VILAFANT 4 – INTER ESPORTIU MALGRAT 4
Genis , Victor 1,Bruno , Raul , Haytam 2, Alex 1, Biel ,Carles , Marcos.
LLIGA 2ª DIVISIO ALEVI
FS VILAFANT 4 – SANT JULIA DE RAMIS 4
PRIMERA DIVISIO JUVENIL
FS VILAFANT 7 – BLANESPORT B 3
Moha , Sergi , Dani , Ayoub 1, Guillem 2 , Moha M 2, Zou 2 , Max , Eloy.
PRIMERA DIVISIO CATALANA SENIOR
FRICAFOR FS VILAFANT 5 – GIRONA EFS 0
Leandro, Sergi , Aleix, Ruben , David 1 , Jose, Jaouad, Aitor , Carles, Eric 3 , Moha 1.

Deja una respuesta