RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMICIO BENJAMI

SANT JULIA DE RAMIS EFS B 5 – FS VILAFANT 2

Alineació del FS Vilafant : Genis, Victor, Bruno, Raul , Haytan , Ian 1, Biel , Alex, Carles 1, Macos.

LLIGA SEGONA DIVISIO ALEVI

TORDERA PARC FS ATH A 2 – FS VILAFANT 13

Partit dominat des de el principi i on les premisses eren combinar millor i ser generosos en pista , Hugo al min 4, feia el 0-1 amb xut per l’escaire, el 0-2 Nil de cap , Iago feia el 0-3 de xut exterior i el 0-4 de penal, Nil feia el 0-5 el 0-6 i el 0-7 i Josep el 0-8 , els locals feien el 1-8 abans del descans , la segona a continuat igual , amb un Vilafant que intentava jugar mes la pilota , el Tordera feia el 2-8 al min 7 i de nou el golejador Nil feia tres gols mes i Juanfran tancava la golejada amb el 2-13 final. Després de partits molt disputats avui el partit a sigut molt relaxat , ara toca no confiar-se i continuar treballant de valent en els entrenaments per donar el millor en el últim tram de la temporada.

Alineació del FS Vilafant: Adrià, Iago 1, Nil Mach 6 , Josep 1, Hugo 2 , Juanfran 2

LLIGA SEGONA DIVISIO INFANTIL

VIDRERES AT FS 5 – FS VILAFANT 3

Partit on la major experiència dels locals a sigut clau per el resultat final , el Vilafant ha fet un molt bon partit portant el control de la pilota amb bons moviments i amb arribades constants , en una d’aquestes Moha feia el 0-1 , el Vidreres en un contraatac empatava i aprofitant un error de marca feia el 2-1 amb que s’arribaria al descans , la segona a continuat igual domini sense precisió en el remat i els locals jugant a la contra han sentenciat , resultat final 5-3

Alineació del FS Vilafant : Joan , Hugo1 , David Sajs, Ferran , Adrian , Moha 1 , Edu 1 , Roger.

PRIMERA DIVISIO CADET

FS VILAFANT 1 – TORDERA PARC ATH A 4

El Vilafant amb nomes un canvi ha fet un bon partit contra un dels millors equips de la categoria i ha aguantat amb l’empat a un fins els darrers cinc minuts en que el Tordera Parc ha sentenciat aprofitant el cansament local , el gol del Vilafant l’ha fet Gerard.

Alineació de FS Vilafant , Eric , Gerard 1, Guillem , Eloy , Iker i Boris

PRIMERA DIVISIO CATALANA SENIOR

FRICAFOR FS VILAFANT 1 – ACE RIUDELLOTS 1

Molt bon partit del Fricafor tot i les importants baixes , a la primera part a portat el domini del joc amb bones combinacions , el Riudellots s’ha avançat al marcador al min 3 però aviat el Vilafant ha respost i Carles feia l’empat , despres bons minuts locals amb gol fantasma , Carles ha rematat al fons de la porteria però la pilota ha rebotat al ferro posterior i ha confós a l’àrbitre que davant la sorpresa de tots no ha donat el gol , al descans s’ha arribat amb empat i la segona part a continuat amb domini altern , tot i les ocasions als dos costats el marcador no s’ha mogut. Repartiment de punts que no serveix a ningú.

Alineació del FS Vilafant : Genis, Leandro , Aleix , Jaouad , Rubèn , Aitor, Dani, Carles 1 , Eric , Moha

Deja una respuesta