RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMOCIO BENJAMI
FS VILAFANT 4 EFS GIRONA 6
Alineació del FS Vilafant: Alex , Victor 2 , Bruno, Raul , Carles1 ,Haytam , Ian 1 , Biel , Marcos

LLIGA 2a DIVISIO ALEVI
FS VILAFANT 3 – EFS PALAFOLLS 2
Primera part on el Vilafant ha tingut el domini i les ocasions, els visitants han jugat a la contra aprofitant alguna pèrdua local per crear perill, al minut 19 en una mala sortida de pilota del Vilafant el Palafolls ha marcat de xut creuat de puntera, amb el 0-1 s’ha arribat al descans, a la segona el Vilafant ha continuat fent el mateix joc i el premi de l’empat a arribat amb gol d’Adrià després d’un rebuig a xut de Juanfran , després en un contraatac els visitants feien el 1-2 , el Vilafant no abaixa el cap i reacciona , al min. 23 passada llarga de Pere a Nil Mach que empata i a l’últim minut un altre de Nil Mach dona la merescuda victòria final per 3-2 en un molt bon partit .
Alineació del FS Vilafant :Pere, Nil Mach 2, Miguel Angel , Juanfran , Nil Fernàndez, Adrià 1 ,Josep.

LLIGA 2a DIVISIO INFANTIL
FS VILAFANT 4 SANT JULIA DE RAMIS EFS 5
Partit contra Sant Julia una vegada mes i que fins ara sempre ha estat molt superior a nosaltres , en aquesta ocasió no ha sigut així demostrant la progressió d’aquest infantil , el Vilafant va plantejar un partit amb defensa a mitja pista i el Sant Julia amb moltes rotacions però sense crear perill , els locals es trobaven còmodes i sortien amb perill a la contra , en un error puntual els visitants s’han avançat però seguidament dos gols d’Edu en cinc minuts posaven el 2-1 al marcador, el Sant Julia tornava a capgirar el marcador però abans del descans Josep feia el 3-3 finalitzant una gran contra. La segona va continuar igual i un bon atac acabat per Moha al segon pal torna a donar avantatge al Vilafant 4-3 , en un gol de rebot els visitants tornen a empatar donant pas a uns minuts finals en que el partit es va tornar boig, cosa que va poder decantar el partit per qualsevol dels dos amb ocasions a tots costats , finalment va ser el Sant Julia qui es va emportar el partit amb un bon gol de xut exterior a l’escaire fent el 4-5 definitiu.
Alineació del FS Vilafant : Joan , Josep 1 , David Sajs , Adrian , Ferran , Edu 2 , Juanfran. Moha 1

LLIGA 1ra DIVISIO JUVENIL
FS VILAFANT 3 – SANT JULIA DE RAMIS EFS 5
Partit amb dos parts completament diferents , la primera amb un Vilafant desconegut , sense intensitat ,mal col·locat sobre la pista i concedint facilitats a un Sant Julia que ha jugat molt còmode al contraatac , resultat en la pitjor primera part local de la temporada 0-5 , a la segona després de la xarrada al vestidor l’actitud ha sigut completament diferent i amb una mica mes de sort inclús es podia haver capgirat el marcador , al final 3-5
Alineació del FS Vilafant , Eric , Sergi , Jawad , Guillem Baró 1 , Moha , Zou , Max , Ayoub 1 , Guillem Espejo, Gerard 1.

LLIGA 1ra DIVISIO SENIOR
INTER ESPORTIU MALGRAT 6 FRICAFOR FA VILAFANT 4
Alineació del FRICAFOR FS VILAFANT : Sergi , David 1, Carles , Eric , Moha 2 , Karim , Aleix , Jaouad , Dani , Aitor , Moha P.

Deja una respuesta